Alle showrooms zijn geopend. FOTO: VdU.
Alle showrooms zijn geopend. FOTO: VdU.

Van den Udenhout met spectaculaire actieshow

Zakelijk

VELDHOVEN - Vrij. 22, za. 23 en zo. 24 mrt.: Voorjaarsshow bij Van den Udenhout! Het autobedrijf staat dit weekend in het teken van ongekend scherpe deals. Zo kan geprofiteerd worden van 50,00 euro Private Groeilease-korting p/m, 15,00 euro private lease-korting p/m, scherpe van/voor prijzen op occasions én 1.000,- euro extra premie op nieuwe auto’s. Zo is de SEAT Ibiza al beschikbaar vanaf 18.990,00 euro!
Wie instapt middels zakelijke lease, krijgt een e-bike van 2.999,00 euro cadeau bij de leaseauto. Bovendien zijn er diverse nieuwe modellen voor het eerst met eigen ogen te bewonderen.
In de Škoda-showrooms zijn de splinternieuwe Scala, Kamiq én Superb voor het allereerst te zien. Verder staan het hele weekend specialisten klaar om deze modellen uitgebreid toe te lichten. In de Volkswagen-showrooms zijn recent óók een aantal nieuwe modellen verwelkomd, zoals de nieuwe Tiguan, Passat en Touareg. En in de Bossche CUPRA-showroom op Balkweg 6, die dit actieweekend officieel geopend wordt, vindt met de CUPRA Tavascan een primeur plaats. Deze is namelijk pas vanaf het 3e kwartaal te bestellen. Wie hier tijdens de show een auto of e-bike (bij VELOO, op hetzelfde adres) koopt, maakt kans een trip (2 pers.) naar Barcelona incl. fietstour te winnen. Alle Van den Udenhout-showrooms zijn open (Den Bosch, Eindhoven, Veldhoven). Neem ook eens een kijkje bij Occasion Park in Boxtel.