Koningsdag brengt in Veldhoven altijd veel mensen op de been dankzij de vele leuke activiteiten die de organisatie van Oranjemarkt Veldhoven weet samen te brengen. FOTO: PixaBay.
Koningsdag brengt in Veldhoven altijd veel mensen op de been dankzij de vele leuke activiteiten die de organisatie van Oranjemarkt Veldhoven weet samen te brengen. FOTO: PixaBay.

Oranjemarkt Veldhoven biedt weer veel vermaak en vertier

Special

Van de redactie

Op Koningsdag, zat. 27 apr., kleurt het CityCentrum in Veldhoven weer uitbundig oranje tijdens de zogeheten Oranjemarkt Veldhoven. Kom gezellig met de hele familie naar het grootste buiten evenement van, voor en door Veldhoven. Met de grote vrijmarkt, volop entertainment en leuke activiteiten voor jong en oud. Natuurlijk zijn de winkels in het CityCentrum van Veldhoven ook geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

VELDHOVEN - Oranjemarkt Veldhoven is niet meer weg te denken uit de evenementenkalender van Veldhoven en wordt door de gemeente, de lokale ondernemers, verenigingen en niet te vergeten de bevolking van Veldhoven en regio, zeer gewaardeerd. 

3 doelen

De Oranjemarkt Veldhoven heeft 3 doelen, te weten ontmoeten, presenteren en vermaken. Mensen moeten elkaar in een prettige omgeving kunnen ontmoeten. Lokale en non-profit organisaties kunnen er op een laagdrempelige manier laten zien wat ze doen en zo eventuele leden werven. Het evenement richt zich nadrukkelijk op families met kinderen. De rode draad is de vrijmarkt waar iedereen spullen te koop kan aanbieden, muziek kan maken of kan laten zien welke hobby je beoefent.
Verschillende podia - 3 dit jaar! - vormen het 2e ingrediënt van de Oranjemarkt in Veldhoven. Op deze podia kunnen talenten en verenigingen zich presenteren met zang, dans en muziek.
Belangrijk is ook het 3e doel, namelijk het vermaak! Op de Oranjemarkt is die vooral gericht op ouders met kinderen in de leeftijd tot 14 jaar. Hierdoor wil de organisatie van Oranjemarkt Veldhoven juist families naar de markt trekken. Daarom is er een speciaal kinderplein, straattheater, zijn er clowns en muziekgroepen. Op de diverse terrassen kan iedereen genieten van live muziek. En… Er is ook nog voldoende ruimte om te spelen.
Meer informatie, zie:

oranjemarktveldhoven.nl

Tijdens Koningsdag in Veldhoven trekt de Oranjemarkt Veldhoven gemiddeld liefst zo’n 20.000 bezoekers. Het wordt dus druk. En daarom geldt als advies om toch zoveel mogelijk te voet of met de fiets naar het CityCentrum in Veldhoven te komen. In verband met de te verwachte drukte dus.

Kom te voet of met de fiets!

3 doelen:
ontmoeten,
presenteren
en vermaken

Afbeelding