De huiselijke sfeer van Sowieso is een van dé kwalitatieve kenmerken van Sowieso. FOTO: Sowieso.
De huiselijke sfeer van Sowieso is een van dé kwalitatieve kenmerken van Sowieso. FOTO: Sowieso.

Grand Café Sowieso breidt uit!

Zakelijk

Van de redactie

Vanaf de meivakantie start Grand Café Sowieso in Veldhoven naast casual lunch en diner met een nieuw concept, Sowieso Tafelen genaamd. Nick en Rebecca Schaminée zijn de drijvende krachten achter Sowieso. Beiden willen met hun grote passie voor goed eten en gastvrijheid een onvergetelijke ervaring creëren voor hun gasten.

VELDHOVEN - Wat heeft jullie geïnspireerd om Sowieso Tafelen te introduceren?
Rebecca: “Eigenlijk is het een combinatie van verschillende dingen. We willen graag een unieke en bijzondere ervaring creëren voor onze gasten, iets waar ze echt de tijd voor kunnen nemen en waar ze samen van kunnen genieten. Daarnaast merkten we ook, dat er behoefte was om van meerdere gerechten en smaken te kunnen proeven op een en dezelfde avond.
Nick: “Inderdaad! We willen naast het traditionele restaurantbezoek, waarbij je snel een gerecht bestelt en weer vertrekt, wat anders aanbieden. Met Sowieso Tafelen willen we een aangename plek bieden in Veldhoven waar mensen echt tot rust kunnen komen, kunnen genieten van goed gezelschap en lekker eten.”

Wat kunnen gasten verwachten van Sowieso Tafelen?

Rebecca: “Het draait allemaal om gezelligheid en lekker eten. Gasten kunnen 3 uur lang genieten van allerlei kleine gerechtjes die we met veel zorg en liefde bereiden. Er is een kaart met zo’n 25 gerechtjes om uit te kiezen. Het is echt een culinair avontuur waarbij je verschillende smaken kunt proeven.”
Nick: “En net zoals bij al onze gerechten, blijven we trouw aan onze filosofie van vers, huisgemaakt en met lokale producten. Dat betekent dus, dat je kunt rekenen op gerechten die met liefde zijn bereid en waarvan de ingrediënten rechtstreeks van lokale leveranciers komen.”

Hoe hopen jullie dat Sowieso Tafelen bijdraagt aan de sfeer van Grand Café Sowieso in Veldhoven?

Rebecca: “Voor ons draait het allemaal om gastvrijheid en het creëren van een warme en uitnodigende sfeer. We willen dat mensen zich echt thuis voelen bij ons, alsof ze bij vrienden op bezoek zijn. En hopelijk draagt Sowieso Tafelen daar nog meer aan bij.”
Nick: “Precies, we zien Grand Café Sowieso echt als een verlengstuk van ons huis. We willen dat mensen hier graag komen en zich welkom voelen. En met Sowieso Tafelen willen we die huiselijke sfeer nog meer benadrukken.”

Geen nee

Met de lancering van Sowieso Tafelen willen Nick en Rebecca Schaminée, naast een heerlijke plek voor lunch, high tea en diner, een avondvullend concept neer zetten. Een plek in Veldhoven waar lekker eten en goed gezelschap samenkomen in een huiselijke sfeer. En zeg nu zelf: Wie kan daar nou nee tegen zeggen?

Grand Café Sowieso is te vinden aan het d’Ekkerplein in Veldhoven op de Lange Kruisweg 66. Het webadres is: 

grandcafesowieso.nl


‘Met Sowieso Tafelen willen we een aangename plek bieden waar mensen echt tot rust kunnen komen, kunnen genieten van goed gezelschap en lekker eten’

Het is
echt een
culinair
avontuur

"Voor ons draait het allemaal om gastvrijheid en het creëren van een warme en uitnodigende sfeer." FOTO: Sowieso.
Afbeelding