Het DigiTaalhuis in de Bibliotheek Veldhoven helpt mensen op weg met de cursus Klik & Tik. FOTO: L-Mount media.
Het DigiTaalhuis in de Bibliotheek Veldhoven helpt mensen op weg met de cursus Klik & Tik. FOTO: L-Mount media. Melvin van Liebergen L-Mount media

Nieuwe cursusreeks Klik & Tik

Algemeen

Handig zijn met de computer en de weg vinden op internet wordt steeds belangrijker in het dagelijkse leven. Bankzaken regelen, een reis boeken, woonruimte zoeken, informatie vinden van de overheid of belastingaangifte doen, dat gaat tegenwoordig steeds vaker digitaal. 

VELDHOVEN - Het DigiTaalhuis in de Bibliotheek Veldhoven helpt mensen op weg met de cursus Klik & Tik. In deze cursus leren deelnemers omgaan met de computer en het internet. Typen, e-mailen, informatie zoeken, downloaden, het komt allemaal aan bod. En als ze willen kunnen deelnemers ook aan de slag met social media. Dat gaat stap voor stap en er zijn deskundige vrijwilligers die daarbij helpen. De training kan ook gevolgd worden op de eigen laptop of tablet.

Veldhovenaren die de cursus al hebben gevolgd zijn enthousiast. “Ik heb mijn angst voor het internet overwonnen en ben meer wegwijs geworden”, schrijft de één in een terugblik. Een ander zegt: “Ik had zelfs een hekel aan de computer, maar heb er nu beter mee om leren gaan en voel me zekerder.” 

Januari 2023 begint de nieuwe cursusreeks van Klik & Tik. Deze is gratis en bestaat uit 6 lessen op donderdagmiddag in de bibliotheek. Interesse? Aanmelden tijdens spreekuur DigiTaalhuis dinsdag 14.00-16.00 uur of vrijdag 10.30-12.30 uur in de bieb. Bellen kan ook: (06) 24.136.467.