Mary van Loon is met haar partner 56 maanden op reis geweest over de binnenwateren van Nederland. FOTO: Mary van Loon.
Mary van Loon is met haar partner 56 maanden op reis geweest over de binnenwateren van Nederland. FOTO: Mary van Loon.

‘Zo mooi is Nederland vanaf het water’

Algemeen

In de Bibliotheek Veldhoven presenteert Mary van Loon op vrijdag 16 december haar boek ‘Zo mooi is Nederland vanaf het water. Tijd van handeling is van 13.30 tot 15.00 uur.

VELDHOVEN - De Veldhovens schrijfster Mary van Loon is met haar partner 56 maanden op reis geweest over de binnenwateren van Nederland. Ze zijn van Kerkdriel naar Maastricht gevaren en van daaruit naar Drenthe, Groningen, Friesland, via de Randmeren onder Flevoland naar de Vecht en zo weer terug naar Kerkdriel. Een prachtige tocht van 1.200 kilometer.

Ze beschrijft in haar boek ‘Zo mooi is Nederland vanaf het water’ mooie natuurgebieden en historische steden en dorpen, met de daarbij behorende geschiedenis, architectuur, musea en andere wetenswaardigheden, maar ook over het vaarplezier en wat dat met zich meebrengt. Verder zijn in het boek de gesprekken met interessante en inspirerende mensen opgenomen, die Mary en haar partner onderweg ontmoet hebben.

Tijdens de boekpresentatie vertelt Mary hierover en wordt haar boek gelanceerd. Het is dan ook te koop en kan naar believen door haar gesigneerd worden.

Wie de boekpresentatie vrijdag 16 december in de Bibliotheek wil bijwonen, moet zich vooraf wel even aanmelden via e-mail. De entree is overigens gratis.

info@maryvanloon.nl