De 4 organiserende kunstenaars.
De 4 organiserende kunstenaars.

Kunstenaars exposeren rondom Oerse Molen

Algemeen

Natuurlijk kan het regenen tussen kerst en nieuwjaar, maar zelfs dan is het zeer de moeite waard om de ‘KOM kunst om Molen’-route te wandelen. Van 25 december tot en met 3 januari exposeren dertien kunstenaars op drie verschillende locaties rondom de Oerse Molen.

Veldhoven - KOM, Kunst Om Molen is een wandelroute die langs de drie ateliers leidt: Jeske Snoeren: Hoogeind Keramiek aan Hoogeind 24 in Veldhoven; Els Börger met het kunstenaarscollectief Vaagggrond aan de Kleine Vliet 1d in Veldhoven en atelier Le vent des Fôrets van Guus en Riek Wouters aan de Kerkheide 4 in Wintelre.


Route

De wandeling gaat door akkerland, over schouwpaden en langs bosranden en is zo’n 5 tot 8 km lang. Een schouwpad is een openbaar toegankelijk pad langs een watergang waar een vertegenwoordiger van het waterschap de schouw (inspectie van de sloten) kan uitvoeren. Wandelaar kunnen hun eigen route uitstippelen maar het geheel is zo samengesteld dat zij er een hele dag uit van kunnen maken.

De 3 ateliers zijn iedere dag tussen 11.00 en 17.00 uur geopend. Let op, de openingstijden van de verschillende locaties sluiten niet volledig op elkaar aan. Op alle locaties is de route van de KOM! wandeling gratis te verkrijgen. Of te downloaden via

www.oerle.info