Afbeelding

Pils Première: Invasie

Cultuur

Bij Cinema Gold in Veldhoven gaat de feestelijke Pils Première van start op don. 11 apr. om 21.00 uur met: Invasie. Maar dat is nog niet alles... Bezoekers kunnen tijdens deze speciale avond bij Cinema Gold nog veel meer verwachten...!

Tijdens de Pils Première wordt u in stijl ontvangen door een van onze medewerkers. Eenmaal in de zaal brengen we u een vers getapt pilsje (of eventueel een flesje alcoholvrij bier) zodat u kunt proosten op een gezellige avond. Tijdens de film wordt u voorzien van een hapje en indien u nog iets extra’s wenst te bestellen, hoeft u alleen maar op het knopje te drukken of online uw bestelling door te geven. Aan het eind van de avond ontvangt u een attentie.

Film

Vanuit het niets worden Curaçao en Aruba aangevallen. Politiek Den Haag is verbijsterd. Wanneer het conflict in snel tempo escaleert, moeten drie jonge mariniers het verschil zien te maken. Al snel ligt ook de kazerne op Aruba onder vuur en gaat het luchtruim op slot, terwijl de Nederlandse ambassadeur nog geëvacueerd moet worden uit vijandelijk gebied. De reddingsmissie wordt een race tegen de klok...

FOTO: Cinema Gold.

Tijdens de Pils Première wordt u in stijl ontvangen door een van de medewerkers van Cinema Gold. Eenmaal in de zaal krijgt u een vers getapt pilsje (ook alcoholvrij) om te proosten op een gezellige avond. Tijdens de film wordt u voorzien van een hapje en indien u nog iets extra’s wenst te bestellen, hoeft u alleen maar op het knopje te drukken of online uw bestelling door te geven. Aan het einde is er nog een attentie.

Film

Vanuit het niets worden Curaçao en Aruba aangevallen. Politiek Den Haag is verbijsterd. Wanneer het conflict in snel tempo escaleert, moeten drie jonge mariniers het verschil zien te maken. Al snel ligt ook de kazerne op Aruba onder vuur en gaat het luchtruim op slot, terwijl de Nederlandse ambassadeur nog geëvacueerd moet worden uit vijandelijk gebied. De reddingsmissie is een race tegen de klok.

FOTO: Cinema Gold.

Cinema Gold, Veldhoven

Afbeelding