Afbeelding

Goede voornemens

Column

Natuurlijk de beste wensen voor 2022! Hoewel ik 31 december de ergste avond van het jaar vindt, is het toch allemaal vlot verlopen.
Normaal gesproken ben ik de hele dag in de ruststand om tijdens de Nieuwjaarsnacht 3 tot 4 boekingen te doen en pas tegen 08.00 uur ’s ochtends thuis te zijn. Meestal waren al die optredens heel wisselend omdat mensen te graag willen dat het een geweldige avond gaat worden. En die verwachtingen worden zelden waar gemaakt waardoor het vaak tegenvalt.
Eigenlijk zou ik nu in Oostenrijk zitten om de hele week te draaien, maar daar kan de horeca nu, net als in Nederland, weinig doen. Wat dat betreft zijn het overal gekke tijden.
Hoewel ik goede voornemens altijd lastig vindt, wordt het me toch vaak gevraagd. Ik hoop in 2022 mij meer te focussen op dingen waar ik energie van krijg, me te specialiseren op bepaalde vlakken in mijn werk en ook meer rust in te plannen in plaats van altijd maar door willen gaan. En ja, natuurlijk is een paar kilo afvallen altijd welkom, evenals minder haaruitval en die wallen onder mijn ogen.

        Natuurlijk de beste wensen !


Wat ik vooral hoop is, dat we lief voor elkaar blijven en de lontjes weer wat langer worden. Dat we snel weer eens echt een avond plezier beleven in een kroeg of feesttent en dat vakantie een kwestie is van een ticket boeken in plaats van een complete papierwinkel invullen. Als we dat voor 1 januari 2023 een eind af kunnen strepen, ben ik happy. Gelukkig komen de eerste aanvragen voor bruiloften binnen en doe ik natuurlijk nog steeds mijn online bingo’s vanaf de zolderkamer. Ik vermaak me dus prima, maar iedere week hoop ik weer op een klein stapje richting vroeger.
Ik wens u een mooi jaar met veel liefde en geluk. En ik, ik blijf iedere week met veel plezier hier mijn stukjes schrijven.

Jordy Graat

Column van Jordy Graat