In 2021 vindt Veldhoven Proeft weer plaats, van 2 tot en met 5 september. FOTO: Bert Jansen.
In 2021 vindt Veldhoven Proeft weer plaats, van 2 tot en met 5 september. FOTO: Bert Jansen. Foto: Bert Jansen

Veldhoven Proeft weer in september

Algemeen

De voorbereidingen voor Veldhoven Proeft 2022 zijn inmiddels gestart. Het evenement start op donderdag 1 september met de bedrijvenavond en eindigt op zondagavond 4 september.

VELDHOVEN - In overleg met de gemeente Veldhoven vindt het event opnieuw in het centraal gelegen Burgemeester Elsenpark plaats. De organisatie zet zich maximaal in om de diverse Veldhovense restaurants de gelegenheid te bieden om zich aan het Veldhovense publiek te presenteren. Zoals de afgelopen edities gebruikelijk maken ook diverse foodtrucks hun opwachting. 

Het publiek kan opnieuw genieten van een breed culinair assortiment en een daarbij passend drankje. Er wordt op dit moment ook gewerkt aan een interessant en gevarieerd entertainmentprogramma.
Nieuw is de programmering op de vrijdagavond, waar de bekende Nederlandse zanger Tino Martin de hoofdact zal vormen. Vrijdagochtend en een deel van de middag zijn de senioren met hun mantelzorgers weer te gast. Zaterdagavond, zondagmiddag en zondagavond biedt het programma een gezellige sfeer met bekende en herkenbare muzikale omlijsting. Ook een live-uitzending van de Dutch Grand Prix (formule 1) maakt onderdeel uit van het zondagmiddagprogramma waar veel Veldhovense gezinnen elkaar op een aangename manier kunnen ontmoeten.