Casper Beerens heeft zich in korte tijd ontwikkeld als een jonge ondernemer met grote ambities.
Casper Beerens heeft zich in korte tijd ontwikkeld als een jonge ondernemer met grote ambities.

Aanstormend Talent van 2021: Casper Beerens

vr 19 nov 2021, 11:00 Algemeen

Ondernemer Casper Beerens van Huis & Hypotheek Veldhoven is uitgeroepen tot Aanstormend Talent van 2021 door Frank Blokker, commercieel directeur Huis & Hypotheek. Voor Beerens is een hoge klanttevredenheid en het bieden van kwaliteit en innovatieve service van groot belang en dat is terug te vinden in zijn projecten. 

VELDHOVEN - Beerens heeft zich in korte tijd ontwikkeld als een jonge ondernemer met grote ambities. Het uitbouwen van zijn onderneming is daar één van. Naast zijn hoofdvestiging in Veldhoven heeft hij op maandag 1 november zijn 2e vestiging in Eindhoven geopend, op Strijp-S. Daarnaast is hij ook nog actief met een digitale vestiging in Weert.
Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Beerens. Dat blijkt ook wel uit de advieskeuze-score van 9,9. “Het is mooi om te zien dat klanten laten weten hoe tevreden ze over dit kantoor zijn”, weet commercieel directeur Blokker.

Beerens is ontzettend verbaasd maar vooral trots dat hij deze titel het komende jaar mag dragen. “Ik ben heel blij dat ik de kans heb gekregen om deze vestiging over te nemen en uit te breiden. We hebben al behoorlijk uitgebreid en we hopen dat onze nieuwe vestiging in Eindhoven ook een succes gaat worden”, aldus Beerens.