Sfeerimpressie van de kerstnachtviering op vliegbasis Eindhoven in 2015.
Sfeerimpressie van de kerstnachtviering op vliegbasis Eindhoven in 2015.

Vier kerst op vliegbasis Eindhoven

Algemeen

Traditiegetrouw opent militaire vliegbasis Eindhoven de deuren van de passagiersterminal voor de jaarlijkse kersnachtviering voor omwonenden. De commandant van de vliegbasis blijft graag in contact met de omgeving. Zij biedt daarom deze openbare kerstviering jaarlijks aan.

MEERHOVEN - De kerstnachtviering wordt verzorgd door aalmoezenier Erik van Rosmalen, met medewerking van humanistisch raadsvrouw Marieke van Veen en Ellie Dijkstra. De muzikale aankleding wordt verzorgd door het gemengd koor 4tune Entertainment onder leiding van Dan Loredan, en het gelegenheidsorkest onder leiding van Tristan de Groot.

Unieke locatie

De kerstnachtviering vindt plaats op een nogal unieke locatie, namelijk in de passagiersterminal van vliegbasis Eindhoven. De poort is om 18.30 uur geopend en de kerstnachtviering begint om 20.00 uur. De entree is zoals altijd vrij.

E-mail

Let op! Om toegang te krijgen tot de vliegbasis dienen geïnteresseerden zich vóór 15.00 uur donderdag 22 december aan te melden per e-mail. Verzocht wordt daarin naam, voorletters, geboortedatum en geboorteplaats te mailen naar: stafvoorlichting@eindhovenafb.nl o.v.v. Kerstviering. Vergeet verder niet het legitimatibewijs mee te nemen op kerstavond. .

Routebeschrijving

Met de auto rijdt u via de randweg Eindhoven N2, afrit 29 in de richting van Eindhoven Airport. Volg na de afslag de wegwijzerborden met ‘Koninklijke Luchtmacht’.
Let op: bij witte betonblokken rechts aanhouden. U kunt de passagiersterminal bereiken via de hoofdingang van de militaire vliegbasis Eindhoven (Flight Forum 1550). Direct na het hek dient u rechts af te slaan - voor het witte vliegtuig langs! - en de weg uit te rijden tot aan de parkeerplaats.