Afbeelding
Foto: Ad Adriaans

4 Erespelden uitgereikt in ‘t Tweespan

Algemeen

4 vrijwilligers van Ontmoetingscentrum ‘t Tweespan zijn zondag 16 december in het zonnetje gezet. Uit handen van wethouder Mariënne van Dongen ontvingen zij tijdens de kerstmiddag voor vrijwilligers als waardering voor hun actieve inzet de gemeentelijke Erespeld.

VELDHOVEN - Het viertal, allen dames dez keer, heeft zich jarenlang enthousiast ingezet voor het ontmoetingscentrum. Alle 4 draaien ze er nog steeds actief mee met de barwerkzaamheden.
Mevrouw Netty Jacobs (72) is 20 jaar vrijwilliger bij ‘t Tweespan. Ook 20 jaar al maakt Mevrouw Maria Vennix-Huybers (74) zich verdienstelijk als vrijwilliger, zowel bij het Tweespan als bij RSZK Merefelt.
Met een kwart eeuw belangeloze inzet voor het ontmoetingscentrum spant Mevrouw Tine van der Werf-Tange (81) de kroon. Daarnaast is ze ook nog eens 10 jaar actief bij de Kringloopwinkel.
Mevrouw Toos Intven-Liebregts (73) is 15 jaar vrijwilliger bij ‘t Tweespan en 10 jaar vrijwilliger bij Nieuwe Levenskracht en de KBO.
De 4 dames genoten duidelijk zichtbaar van de eer die hen te beurt viel. Naast de speld en bloemen was er voor het kwartet een luid maar warm applaus van hun aanwezige familieleden.