Muziekvereniging Sint Cecilia uit Oerle geeft zondag 22 december een gevarieerd Familie Kerstconcert in de lokale kerk.
Muziekvereniging Sint Cecilia uit Oerle geeft zondag 22 december een gevarieerd Familie Kerstconcert in de lokale kerk.

Veel concerten, muziek- en dansavonden in Veldhoven

Algemeen

Van de redactie.

Tijdens de kersperiode telt Veldhoven - en ook Meerhoven - vele concerten, muziek- en dansavonden. Een explosie, lijkt het wel, aan gezellige activiteiten. Naast de vele berichten hierover in deze krant, kiest de redactie er 3 uit om extra in het spotlicht te zetten.

VELDHOVEN/MEERHOVEN - De muzicollega’s van Maxiband Timeless staan zondagmiddag 22 december van 14.00 tot 18.00 uur op het podium van Gasterij De Harmonie aan de Hoogstraat 310. Het is misschien nog wat vroeg, maar... Vooruitlopend op de jaarwisseling brengt deze onder het motto ‘Goodbye 2019’ non stop lekker herkenbare muziek in een geheel in kerstsfeer gedompelde zaal waar het al in de sixties goed toeven was; ‘Bij Van Mierlo’, klink het toen.
Goodbye 2019, Maxiband Timeless, zondag 22 december, 14.00 tot 18.00 uur, Gasterij de Harmonie aan de Hoogstraat.

Maar ook in Meerhoven valt in de kerstperiode veel te beleven. Zo komt de laatste dansmiddag van 2019 bij De Hangar eraan. Zondag 22 december is er weer een gezellige middag, waar er volop gedanst kan worden op muziek van de Humphrey & Friends band. Tijdens deze speciale kersteditie is veel verschillende muziek te horen, zoals Rock ‘n Roll, Country, Indo Rock en uiteraard... Kerstmuziek. Vanaf 15.00 uur is wie wil van harte welkom voor een gezellig dansje en een lekker drankje. De entree is overigens geheel gratis.
Dansen in De Hangar, zondag 22 december, vanaf 15.00 uur, De Hanger aan de Meersbos 4 in Meerhoven.

Terug in Veldhoven, geeft Muziekvereniging Sint Cecilia uit Oerle zondag 22 december een gevarieerd Familie Kerstconcert in de lokale kerk. Het betreft een gevarieerd kerstprogramma waar in ruim een uur alle bekende kerstmelodieën wel een plaatsje zullen vinden. Een feest van herkenning voor jong en oud, ook al omdat Sint Cecilia de medewerking krijgt van sopraan Franka van Dommelen. Zij heeft met haar fluwelen stem op vele podia in binnen- en buitenland indruk gemaakt en heeft gezongen met grote gerenommeerde orkesten. Ook in Veldhoven zal ze met onder andere het Ave Maria en Cantique Noël ontroeren en zorgen voor mooie gevoelige momenten. Zonder meer aan te bevelen; een leukere start van dekerstperiode is wellicht niet denkbaar
Familie Kerstconcert, Sint Cecilia, zondag 22 december, 19.00 uur, kerk in Oerle