Leeftstijlcoach Yvonne van de Ven geeft tips en advies over positieve gezondheid. FOTO: Centrum voor Bewustzijn en bewegen
Leeftstijlcoach Yvonne van de Ven geeft tips en advies over positieve gezondheid. FOTO: Centrum voor Bewustzijn en bewegen

Bibliotheek Veldhoven, dé plek waar je wijzer van wordt!

Algemeen

Volgende activiteiten vinden komende week plaats in de Bibliotheek Veldhoven.

Positieve Gezondheid

BIEB - Leefstijlcoach Yvonne van de Ven geeft tips en advies over positieve gezondheid, het verhogen van je weerstand door gezonde voeding en een gezonde levensstijl. Zij is leefstijlcoach en oefentherapeut Cesar. In beide beroepen draait het om gezondheid, je lekker in je vel voelen en blijvende gedragsverandering. Ze is eigenaar van het Centrum voor Bewustzijn en Bewegen in Veldhoven. Daarnaast heeft Yvonne een bedrijf voor leefstijl: Werkstijl en Leefstijl.

Do. 14 apr., 19.00 - 20.30 uur, deelname gratis na aanmelden.

www.bibliotheekveldhoven.nl/positieve-gezondheid

Klachtenvrij genieten

BIEB - Al maanden of zelfs jaren (pijn)klachten? En al van alles geprobeerd om daarvan af te komen? Als Health & Mindset coach geeft Karin Coppens je in de bibliotheek een nieuwe kijk op chronische, onverklaarbare en terugkerende klachten. Tijdens haar lezing gaat ze in op de onderliggende oorzaken van klachten, het zelf-herstellend vermogen van het lichaam en de invloed van de Mindset Puzzelstukjes die tot een oplossing kunnen leiden.

Do. 7 apr., 19.00 - 20.30 uur, deelname gratis na aanmelden.

www.bibliotheekveldhoven.nl/klachtenvrij 

Belastinghulp 

BIEB - Weliswaar digitaal vaardig, maar als het op belastingen aankomt kan wel wat ondersteuning gebruikt worden?
Wees van harte welkom bij het Belastingcafé in de Bibliotheek! Wat je nodig hebt zijn een werkende DigiD en alle gegevens om de aangifte te kunnen doen.

Ma. 11 apr., 14.00 - 16.00 uur, entree gratis na aanmelden.

belastingcafe@bibliotheekveldhoven.nl of (040) 253.29.01

www.bibliotheekveldhoven.nl/belastingcafe

Voorleesochtend

BIEB - Lees- en mediaconsulent Maya leest voor uit het boek ‘Kaatje viert Pasen’ van Liesbeth Slegers, waarin Kaatje op zoek gaat naar eitjes, kuikentjes en de paashaas.
Na het voorlezen gaan de luisteraars zelf op onderzoek uit, want misschien is de paashaas ook wel in de bibliotheek geweest!

Di. 12 apr., 11.00 - 12.00 uur, entree gratis na aanmelden.

www.bibliotheekveldhoven.nl/boekjes-babbels

Workshop werkgeluk

BIEB - Tijdens deze bijeenkomst leer je hoe je beter kunt omgaan met werkstress en hoe je burn-outklachten tijdens je werk kunt voorkomen. Loopbaancoach Carin van Holstein bespreekt verschillende onderwerpen die kunnen leiden tot (te hoge) werkdruk. De bijeenkomst wordt afgesloten met een Vitaliteitstest. Ontdek welke werkzaamheden je te veel energie kosten en geef je werkenergie een boost! 

Donderdag 21 april, 10.30-12.00 uur, deelname gratis na aanmelding.

www.bibliotheekveldhoven.nl/werkgeluk