Jordy Graat wint Party Award, samen met Gert-Jan van der Zee.
Jordy Graat wint Party Award, samen met Gert-Jan van der Zee.

Veldhovense DJ Jordy Graat wint Party Award

Algemeen

Jordy Graat (28) uit Veldhoven heeft samen met Gert-Jan van der Zee een Party Award gewonnen. Het duo won met hun nieuwe dj-act ‘de Lampegastuh’ de prijs voor Best Opkomende Party Act van 2016. De uitreiking vond plaats tijdens de jaarlijke Party Awards, een verkiezing voor dj’s en artiesten.

VELDHOVEN - Voor de meeste lezers van het Veldhovens Weekblad is de rasechte Veldhovenaar Jordy Graat geen onbekende. Iedere week opnieuw publiceert hij in deze weekkrant zijn veelgelezen column. Daarin gaat hij veelal niet alleen in op wat speelt in Veldhoven, maar weet hij telkens opnieuw ook zijn grote liefde voor zijn ‘dorp’ te verwoorden. Ook deze week is zijn column in deze krant weer te lezen. Daarin gaat hij - niet verwonderlijk, integendeel zelfs! - ditmaal in op het winnen van de Party Award.

Graat en Van Der Zee zijn overigens pas een half jaar bezig als ‘Lampegastuh’, maar kregen van het publiek de meeste stemmen. Maar dat was nog niet alles. Er was nog meer goed nieuws, zowel Jordy als zijn broer Dominic Graat (25) kwamen allebei in de top 15 van Populairste DJ van Nederland.

Costa Eindhoven, de plek waar Jordy en Dominic regelmatig als dj plaatjes draaien, kreeg twee prijzen: Populairste Locatie Zuid Nederland en Populairste Feestcafé van Nederland. Verder vielen onder andere Snollebollekes, De Lawineboys en Stef Ekkel in de prijzen.