La Chimera, in Senioren Cinema van Cinema Gold. Zie: Cinemagold.nl FOTO: Cinema Gold.
La Chimera, in Senioren Cinema van Cinema Gold. Zie: Cinemagold.nl FOTO: Cinema Gold.

Senioren Cinema: La Chimera

Cultuur

Cinema Gold aan de Geer 9 in Veldhoven is dé plek in Veldhoven en regio om de spannendste, ontroerendste, avontuurlijkste en schitterende romantische films te zien. En nog veel meer. Maar altijd films van de bovenste plank! En een fantastische service. Een avondje film begint dan ook bij Cinema Gold in Veldhoven. Din. 21 mei om 14.30 uur is het weer Senioren Cinema met de film La Chimera.

VELDHOVEN - Een middag uit met een film van niveau, voor senioren en alle andere geïnteresseerden. De rode loper wordt uitgerold voor ontvangst in de zaal met een traktatie van het huis. Voor een hapje en drankje tijdens de film... Gewoon de serviceknop te drukken of de bestelling online doorgeven. Het volume staat wat zachter en de zaal wordt extra verlicht bij betreden en verlaten van de zaal.

De film

Jaren ‘80, Riparbella aan de Tyrreense zee. Iedereen heeft zijn eigen Chimera, iets dat ze willen bereiken maar nooit kunnen vinden. De grafrovers van een bende jagen op rijkdom door Etruskische relikwieën te stelen. Arthur sluit zich aan om de leegte op te vullen die hij voelt sinds hij zijn liefde Beniamina verloor. In een avontuurlijke reis tussen de levenden en de doden, tussen bossen en steden, tussen feesten en eenzaamheid, blijkt het lot van alle zoekenden naar de Chimera met elkaar verweven.

Cinema Gold, Veldhoven

Afbeelding