De Kinderboekenweek heeft dit jaar als thema Gi-ga-groen! en duurt van woensdag 5 tot en met zondag 16 oktober. FOTO: Bieb.
De Kinderboekenweek heeft dit jaar als thema Gi-ga-groen! en duurt van woensdag 5 tot en met zondag 16 oktober. FOTO: Bieb.

Kinderboekenweek in de Veldhovense bieb

Cultuur

De Kinderboekenweek heeft dit jaar als thema Gi-ga-groen! en duurt van woensdag 5 tot en met zondag 16 oktober. Andy Griffiths en Terry Denton, auteur en illustrator van de populaire reeks ‘De waanzinnige boomhut’, maken het Kinderboekenweekgeschenk. Illustrator Marije Tolman maakt het Prentenboek van de Kinderboekenweek. 

VELDHOVEN - In de Bibliotheek Veldhoven kunnen kinderen tijdens de Kinderboekenweek meedoen aan leuke activiteiten. Ook is er de Kinderboekenweek-krant, een mooie kleurplaat en boekenlegger.

DJ Workshop

Kinderen leren de basis van het dj’en. Ze gaan scratchen, mixen en beatmatchen. De deelnemers leren het allemaal.

De workshop wordt woensdag 5 oktober 2x gehouden en is geschikt voor kinderen vanaf 7 tot en met 12 jaar. Meer info en tickets à 9,95 euro via

bibliotheekveldhoven.nl/dj-workshop 

Bingoshow

Met behulp van een klassieke bingomolen test bingomaster Mark van der Linden de kennis van boeken en schrijvers uit. De Bingoshow is vooral voor kinderen vanaf 6 jaar en wordt op woensdag 12 oktober 3x gehouden. Deelname is gratis na aanmelden:

bibliotheekveldhoven.nl/kbw-bingoshow