Zaterdag 23 maart wordt voor de 6e keer op rij de Open Bedrijven Dag gehouden. FOTO: Bram Saeys.
Zaterdag 23 maart wordt voor de 6e keer op rij de Open Bedrijven Dag gehouden. FOTO: Bram Saeys. Bram Saeys

Kijk eens binnen bij regionale bedrijven!

Maatschappelijk

VELDHOVEN - Zaterdag 23 maart wordt voor de 6e keer op rij de Open Bedrijven Dag georganiseerd. Al jaren een groot succes onder jong en oud. Op deze dag zetten bijna 100 bedrijven hun deuren open voor het grote publiek. Zo krijgen bezoekers een uniek kijkje op de werkvloer van deze bedrijven. Van 10:00 tot 16:00 uur zijn de gaafste dingen te zien en te doen.
Hoe zit dat? Simpel! Alle deelnemende bedrijven binnen de Kempen en de Peel, houden tegelijkertijd een opendag. Bezoekers kunnen dus bij meerdere bedrijven langsgaan. Er is zo voor ieder wat wils! Van recreatie, tot aan techniek, de bouw en gezondheidszorg. Alle branches zijn vertegenwoordigd.
Voor wie? Dit evenement is voor iedereen. Gewoon even langsgaan voor een leuk of leerzaam uitstapje met de kids? Uit interesse of nieuwsgierigheid, of misschien op zoek naar een nieuwe (bij)baan of stageplek? Eén ding is zeker: de Open Bedrijven Dag geeft een glashelder beeld van de branche, het werk en de werkgever waar de bezoekers binnenlopen.
Wat is er te doen? Ook dit jaar trekken de deelnemers alles uit de kast. Maak bijvoorbeeld een ritje in een stadsbus of ontmoet de spelers van Helmond Sport. Maar dat is nog lang niet alles! Zo zijn er ook winacties, is er een laswedstrijd en is dementie te ervaren door middel van Virtual Reality. Benieuwd naar alle activiteiten en deelnemers? Check dan openbedrijvendag.nl