Zat. 25 mei viert het Veldhovens Vocaal Ensemble Phoenix zijn 45-jarig bestaan met een concert in de Immanuelkerk te Veldhoven. FOTO: Org.
Zat. 25 mei viert het Veldhovens Vocaal Ensemble Phoenix zijn 45-jarig bestaan met een concert in de Immanuelkerk te Veldhoven. FOTO: Org.

Jubileumconcert in de Immanuelkerk

Cultuur

Zat. 25 mei is het dan zover! Het Veldhovens Vocaal Ensemble Phoenix viert dan het 45-jarig bestaan met een welluidend concert in de Immanuelkerk te Veldhoven. Met de knallende en pakkende titel ‘Viva la Vida belooft het een feestje te worden. 

VELDHOVEN - Het leven vieren, iedere dag weer opnieuw! Dat bewijst dit koor uit Veldhoven, dat bestaat uit ongeveer 25 enthousiaste zangers en zangeressen. 

Liefde en passie

Begonnen als een veelbelovend jongerenkoor in 1978, is het inmiddels uitgegroeid tot een enthousiaste groep met een gezamenlijke liefde en passie voor de muziek. In de loop der jaren heeft het Veldhovens Vocaal Ensemble Phoenix als koor dan ook een breed en gevarieerd repertoire opgebouwd. Van klassiek en religieus tot jazz, bewerkte popnummers en close harmony. 

Rijk repertoire

Voor dit jubileumconcert gaat het Veldhovens Vocaal Ensemble Phoenix een rijk en zeer gevarieerd repertoire ten gehore brengen. Werken van componisten als Poulenc en Rutter, maar ook van Coldplay met de titelsong ‘Viva la Vida’, staan op het programma. 

Een enthousiaste
groep
met liefde
en passie
voor muziek

De algehele muzikale leiding is in handen van dirigent Arno ter Burg en het koor wordt virtuoos spelend op de piano begeleid door Ad Broeksteeg. 

Herinneringen ophalen

Na het concert is er gelegenheid om samen herinneringen op te halen onder het genot van een drankje, en te proosten op de muziek in het leven! Het concert begint om 20.00 uur, in de Immanuelkerk, Teullandstraat 1 in Veldhoven. Koffie en thee zijn gratis in de pauze. De drankjes na afloop van het concert zijn contant af te rekenen. 

Interesse?

Kaarten à 15,00 euro per persoon zijn verkrijgbaar via de koorleden of via de link van het ticketkantoor, zie

ticketkantoor.nl/shop/vephoenix-45 jaar