Een Rood-Wit-elftal uit de periode 1935-1945. FOTO: Erfgoedhuis Veldhoven.
Een Rood-Wit-elftal uit de periode 1935-1945. FOTO: Erfgoedhuis Veldhoven.

Oproep: Weet u wie wie is?

Sport

Een foto van een Rood-Wit-elftal uit de periode 1935-1945. Een waardevolle foto, gezien de geschiedkundige en culturele waarde. Erfgoedhuis Veldhoven roept daarom de lezers van het Veldhovens Weekblad op om te laten weten wie wie is? Heeft u iemand herkend?

VELDHOVEN - Dit jaar vieren diverse Veldhovense verenigingen een jubileum. Voetbalvereniging Rood-Wit bestaat in 2024 zelfs 100 jaar. In de nieuwe rubriek ‘Veldhoven herkend?’ plaatst het Erfgoedhuis van Veldhoven frequent een foto uit de oude doos. Wie herkent zijn vader, oom, opa? E-mail dan, naar: foto@erfgoedhuisveldhoven.nl
De inzender die de meeste van de genummerde personen herkent, wordt uitgenodigd om 3 boeken en/of DVD’s uit de voorraad van Erfgoedhuis Veldhoven te komen kiezen.

Erfgoedhuis

Erfgoedhuis Veldhoven is een vereniging die op 1 mei 2021 is ontstaan toen de heemkundekringen Stichting Historisch Oerle, Veldhoven-Dorp Historisch Bekeken en Zeelst Schrijft Geschiedenis zijn samengegaan in een nieuwe vereniging. Het doel is het bevorderen van de belangstelling voor en kennis over de geschiedenis in het algemeen en van Veldhoven in het bijzonder. Motto: samen ín en ván Veldhoven de geschiedenis levend houden.

Veldhoven herkend?

Afbeelding