Lisanne van Oorsouw (22 links). FOTO: DCI Media.
Lisanne van Oorsouw (22 links). FOTO: DCI Media. Mark van den Hove / DCI Media

Makkelijker kiezen door bezoek informatieavond

Scholen

REGIO - Het kiezen van een opleiding was voor de 19-jarige Lisanne van Oorsouw uit Geldrop écht een uitdaging. “Er was zoveel keuze, dat was niet grappig”, herinnert ze zich.
“Ik ben uitgekomen bij Summa Zakelijke Dienstverlening en studeer nu voor office & management support specialist. Een hele mond vol”, lacht Lisanne. Haar beslissing om deze studierichting te kiezen, kwam na zorgvuldig onderzoek op SummaCollege.nl en een bezoek aan een informatieavond. “Die avond was erg verhelderend. Ik ontmoette veel meiden met dezelfde interesses en de sfeer was meteen gezellig”, aldus Lisanne. Voor wie nog twijfelt? “Lees je vooraf in en laat je informeren. Uit eigen ervaring weet ik dat je anders overweldigd kunt raken door de grote hoeveelheid aan informatie.”
Maar waar komt Lisanne uiteindelijk te werken na haar opleiding? Ze is na haar opleiding op kantoor de drijvende kracht achter veel activiteiten. “Ik werk graag met mensen in een team, kan goed plannen, ben stressbestendig en heb graag het overzicht. Of het nu gaat om het controleren van facturen, het beheren van agenda’s, het organiseren van evenementen of communicatie via mail en telefoon; ik ben van alle markten thuis.”
Summa College organiseert donderdag 18 april vanaf 18.00 uur informatieavonden.
Meer weten? Zie: summacollege.nl/locaties.