3 vrouwen met ieder hun eigen verhaal, vrijdag 9 december in De Schalm. Tekst: Nicole Gärths - FOTO: Jessica de Vries.
3 vrouwen met ieder hun eigen verhaal, vrijdag 9 december in De Schalm. Tekst: Nicole Gärths - FOTO: Jessica de Vries.

Theater de Schalm, voor het écht allerleukste avondje uit!

Cultuur

VELDHOVEN - Wat staat er in Theater de Schalm binnenkort op de planken?

Leven nu!

DESCHALM - 3 vrouwen met ieder een eigen verhaal. Met hoogte- en dieptepunten, onzekerheden, blunders, vriendschappen en liefdes. Bijzondere situaties waarbij je denkt: “Hoe de hell ben ik hierin verzeild geraakt?” Maar belangrijker: “Hoe kom ik er weer uit?” Moedig en gewapend met een grote dosis humor, trotseren de 3 meiden allerlei levensvragen. 

Vr. 9 dec., om 20.30 uur.

New Horizon

DESCHALM - New Horizon is de nieuwe show van The Dutch Eagles. Met weergaloze gitaarsolo’s en meerstemmige zang zijn de hits en vergeten parels van toen weer helemaal van nu. Zes bevlogen muzikanten voeren u mee op een onvergetelijke muzikale roadtrip door de 70’s. The Dutch Eagles geven steevast een eigen gezicht aan de oneindige bron van klassiekers uit de jaren zeventig. 

Za. 3 dec., om 20.15 uur.

Rowwen Hèze

DESCHALM - Rowwen Hèze op z’n best; als ze de zaak moeten veroveren is de band in z’n element. Een feest van troost, zo wil je ze zien in het theater. Zodra het startsein wordt gegeven gaat de vlag in de grond en doet Rowwen Hèze waar ze het beste in zijn: muziek maken voor de mensen.

Di. 6 dec., om 20.15 uur.

Blind date

DESCHALM - Daten zonder vooroordelen? Omdat daten een zaak is geworden van computers en apps, wijs je wellicht de liefde van je leven al om het minste of geringste af. Blind Date is een nieuwe Nederlandse musical comedy voor iedereen die verliefd was, is, of het nog mag worden en steekt vrolijk de draak met de ongelukken en fouten van blind dates. 

Wo. 7 dec., om 20.15 uur.

Willem van Hanegem & Eddy van der Ley

DESCHALM - Interviewer Eddy van der Ley neemt Van Hanegem aan de hand van unieke (wedstrijd)beelden mee op een avontuurlijke reis door zijn rijke voetballeven, met onder meer aandacht voor het totaalvoetbal van Oranje en het WK van 1974 in West-Duitsland. Maar de Kromme, nog altijd razend populair door zijn volstrekt eigen kijk op leven en voetbal, spreekt ook uitgebreid over zijn jeugd, zijn band met Feyenoord, zijn liefde voor het spelletje en de actualiteit van het moment.

Do. 8 dec., om 20.15 uur.


Houd de website en social media van Theater de Schalm in de gaten voor meer info.