Beyond the Music, zaterdag 1 oktober in De Schalm. Tekst: Nicole Gärths - FOTO: De Schalm.
Beyond the Music, zaterdag 1 oktober in De Schalm. Tekst: Nicole Gärths - FOTO: De Schalm.

Theater de Schalm, voor het écht allerleukste avondje uit!

Cultuur

VELDHOVEN - Wat staat er bij Theater de Schalm op de planken?

Beyond the Music

DESCHALM - Beyond the Music is een ware muzikale sensatie. Een bijzondere integrale uitvoering van U2’s The Joshua Tree. De live band met zeer overtuigende frontman Nigel Connell wordt bijgestaan door een klassiek orkest. Aangevuld met het lokale popkoor Chant’oers.

Za. 1 okt., om 20.15 uur. 

Hoog Spel  

DESCHALM - Een thrillerkomedie! Na het succes van Enkele reis, door Trouw omschreven als ‘Bomvol geestige ontwikkelingen en dubbele lagen’, kon een vervolg niet uitblijven: Hoog Spel, waarin het wederom draait om een moord en om de vraag wie het gedaan heeft. 

Do. 29 sept., om 20.15 uur.

(S)Experiment

DESCHALM - In (S)EXPERIMENT onderzoekt Kirsten moderne liefde en seksuele taboes in de 21e eeuw. Vol optimisme en zelfspot neemt ze je mee in haar leven met haar vriend én haar vriendin. Want waarom zou je moeten kiezen voor één liefde of één sekse?

(S)EXPERIMENT is een kleurrijke en muzikale cabaretvoorstelling over gender, seksualiteit en identiteit.

Za. 1 okt., om 20.30 uur.

Bruce & Wij

DESCHALM - Aangevoerd door een energieke live-band delen de vrienden Leon Verdonschot en Kluun het verhaal over hun band met Bruce, en met elkaar vía Bruce .
Bruce & Wij is een voorstelling over vriendschap, liefde en Bruce, en alles dat die drie met elkaar te maken hebben. In verhalen, en uiteraard in muziek, heel veel muziek van Springsteen, die de soundtrack van vele levens schreef, ook die van deze 3 mannen uit Limburg en Brabant, 6.000 kilometer van New Jersey.

Do. 6 okt., om 20.15 uur.

365 dagen ik

DESCHALM - In 365 DAGEN IK geeft journalist, presentator en schrijver Naeeda Aurangzeb ons een kijkje in haar leven. In deze theaterspecialneemt ze ons mee in geestig-gênante anekdotes over wat ze als Nederlander en als vrouw meemaakt en hoe ze die gevat pareert. Dat wat niet gezegd wordt in Naeeda’s boeken, krijgt alle ruimte in deze theaterspecial.

Do. 6 okt., om 20.30 uur.

Houd de website en social media van Theater de Schalm in de gaten voor meer informatie en het complete aanbod.