Don. 25 apr. in De Schalm: Songs of Crosby Stills Nash & Young. Tekst: Lotte Bouwman - FOTO: De Foto Firma.
Don. 25 apr. in De Schalm: Songs of Crosby Stills Nash & Young. Tekst: Lotte Bouwman - FOTO: De Foto Firma.

Theater de Schalm, voor het écht allerleukste avondje uit!

Cultuur

VELDHOVEN - Wat staat er op de planken van Theater de Schalm?

Songs of Crosby Stills Nash & Young

De overeenkomst tussen The LSB Experience en Crosby, Stills, Nash & Young? Hun internationaal erkende prachtige samenzang en vocal harmonies. Dit theaterseizoen neemt de 6-koppige band je mee in een (her)beleving van de muziek van de folk-rock band CSN&Y. Niet alleen nummers van deze band passeren de revue, ook solonummers van de heren en van eerdere bands. 

Don. 25 apr., 20.15 uur.

Nieuw theaterseizoen!

Het is bijna zover! Medio mei zal het nieuwe theaterprogramma 24-25 online te zien zijn op onze website: deschalm.com. Vanaf din. 21 mei gaat de kaartverkoop online van start en vanaf din. 28 mei kan je ook telefonisch of aan de balie reserveren.
En natuurlijk komt er ook weer een nieuw papieren theatermagazine uit. Deze zal rond 15 mei verschijnen. In het kader van duurzaamheid brengen we het magazine zowel in digitale vorm als op papier uit.
Wil je het magazine graag thuis ontvangen? Via onze website deschalm.com kan je hem aanvragen. 

The Best of Britain

Dé successhow met de allergrootste hits uit Great Britain! Met een spectaculair programma zet The Best of Britain wederom een avondvullend muziekspektakel op de planken. Muziek van The Beatles tot Coldplay, en zo’n beetje alles daar tussenin, passeert de revue en bied je deze avond een feest van herkenning! Voor iedereen, van jong tot oud! 

Vrij. 19 apr., 20.30 uur.

RootsClub: Woolf

3 stemmen, 3 persoonlijkheden, 3 verhalen. 3 smaken die, samen als een gouden, veelbeproefde smaakregel, gewoon lekker zijn. Zij zingen legendarische songs van de grote songwriters en leerden de kneepjes van het vak. Woolf is een klinkende harmonie die volledig recht doet aan de individuele ruwe kantjes van de singer-songwriters.

Don. 25 apr., 20.30 uur.

ImPerfect Dancers

Via dans en theater herbeleeft het publiek de hoogtepunten van Romeo & Juliet. Daarnaast mag een aantal gelukkigen uit het publiek zélf ook een rol meespelen in de voorstelling. Een oudere man, een oudere vrouw, een jongen en een meisje, gekozen uit de Veldhovense gemeenschap, nemen deel aan het stuk in de rollen van Romeo en Juliet als ouder koppel en als kinderen. Zij symboliseren de evolutie van de liefde en laten zien dat ware liefde van alle leeftijden is.

Zat. 11 mei, 20.15 uur.