Het zangtrio Perfect Linked. Tekst: Lotte Bouwman - FOTO: Theater de Schalm.
Het zangtrio Perfect Linked. Tekst: Lotte Bouwman - FOTO: Theater de Schalm.

Theater de Schalm, voor het écht allerleukste avondje uit!

Cultuur

VELDHOVEN - Wat staat er op de planken van Theater de Schalm?

Perfect Link unplugged 

“Een show geven met alles erop en eraan, powerful songs en arrangementen onder begeleiding van een zevenkoppige band, de mensen een avond écht laten genieten!” Het is iets dat het zangtrio Perfect Link heel erg markeert. Maar hoe zou dit unplugged zijn? Onder begeleiding van enkel en alleen hun pianist zal deze voorstelling gaan plaatsvinden.

Zat. 13 apr., 20.30 uur.

Pink Project

Het publiek wil Pink Floyd horen, in optima forma, en dát is het doel van Pink Project. Al ruim een kwart eeuw weten zij de muzikale nalatenschap van Pink Floyd vlekkeloos neer te zetten in de theaters en poppodia. De band gaat dit seizoen op tournee met een nieuwe show: Any Colour You Like ‘A collection of great Floyd songs’.

Vrij. 12 apr., 20.15 uur.

Anna Karnovska 

Oekraïense sopraan Anna Karnovska woont sinds kort in Veldhoven en betovert het publiek met haar meest recente theaterstuk: ‘FCKD : Life of an opera singer’. Dit opmerkelijke stuk combineert opera, toneel en musical en onderzoekt thema’s als zelfidentificatie, zelfacceptatie en mentale gezondheid. (Onderdeel van Veldhoven Gezond en dus gratis toegankelijk).

Zon. 14 apr., 20.30 uur.

The Best of Britain

Met een spectaculair programma met de allergrootste hits van Engelse bodem, zet The Best of Britain wederom een avondvullend muziekspektakel op de planken. Muziek van The Beatles tot Coldplay, en zo’n beetje alles daar tussenin, passeert als een feest van herkenning! Voor jong tot oud.

Vrij. 19 apr., 20.30 uur.

Songs of Crosby Stills Nash & Young

De overeenkomst tussen The LSB Experience en Crosby, Stills, Nash & Young? Hun internationaal erkende prachtige samenzang en vocal harmonies. Dit theaterseizoen neemt de 6-koppige band u mee in een (her)beleving van de muziek van de folk rock band CSN&Y.

Don. 25 apr., 20.15 uur.

RootsClub Woolf

3 stemmen, 3 persoonlijkheden, 3 verhalen. 3 smaken die samen als een gouden, veelbeproefde smaakregel, gewoon lekker zijn. Zij zongen legendarische songs van de grote songwriters der aarde en leerden de kneepjes van het vak. Woolf is een klinkende harmonie die volledig recht doet aan de individuele ruwe kantjes van de singer-songwriters.

Don. 25 apr., 20.30 uur.