Vanaf vrij. 26 apr. tot en met zon. 5 mei worden er maar liefst 15 shows opgevoerd in Theater de Schalm. FOTO: DéDé.
Vanaf vrij. 26 apr. tot en met zon. 5 mei worden er maar liefst 15 shows opgevoerd in Theater de Schalm. FOTO: DéDé.

DéDé Dance presenteert komende meivakantie ‘Cirque du DéDé’

Cultuur

Vrij. 26 apr. wordt een belangrijke dag voor Nederlands grootste dansschool, namelijk de dag van de première van theatershow ‘Cirque du DéDé’ in Theater de Schalm in Veldhoven!

VELDHOVEN - Vanaf vrij. 26 apr. tot en met zon. 5 mei worden er maar liefst 15 shows opgevoerd in Theater de Schalm in Veldhoven. Leerlingen uit Asten, Bergeijk, Best, Bladel, Brandevoort, Eersel, Eindhoven, Mierlo, Nuenen, Son & Breugel, Uden, Valkenswaard, Veghel, Veldhoven & Waalre dansen hierin mee. Iedere show is uniek, omdat in iedere show weer nieuwe leerlingen dansen!

Theatertour

April, mei en juni staan in het teken van de theatertour ‘Cirque du DéDé’. Tijdens deze tour zullen alle 3200 leerlingen van DéDé Dance op de planken van het theater staan. In totaal worden er 22 shows gegeven, verdeeld over 3 theaters, te weten Theater de Schalm in Veldhoven, Cultuurcentrum Deurne en Schouwburg Venray, waarin zij zullen schitteren tijdens hun choreografieën! 

Megaklus

De voorbereidingen zijn al zo’n 2 jaar geleden achter de schermen begonnen. Van het reserveren van de theaters, tot het indelen van de honderden verschillende groepen, van de veel belovende verhaallijn tot de honderden kostuums die gemaakt worden. Een mega-, megaklus! Maar zó ontzettend gaaf! DéDé Dance geeft hun leerlingen een unieke ervaring, maar ook zeker een belangrijk gevoel dat ze voor de rest van hun leven mee nemen. Zij zijn de sterren van de show en dat is zo bijzonder.

Vrijwillige basis

Dreumessen (vanaf 1,5 jaar), kids, tieners en zélfs volwassenen een podium bieden is het leukste en grootste evenement dat wordt georganiseerd vanuit Stichting DéDé Events, de stichting binnen de dansschool. Alles wordt op vrijwillige basis georganiseerd. Er zijn honderden vrijwilligers die hun steentje bijdragen. Van het maken van de kostuums, tot de oppasmoeders die de kinderen begeleiden, alle hulp tijdens de generale repetities, de vergaderingen die vooraf plaats vinden en de docentes en stagiaires die volop meewerken om een geweldige show neer te zetten!

Ga kijken!

Mis dit spektakel niet en kom kijken naar de leerlingen van DéDé Dance. Er zijn nog kaarten beschikbaar, te bestellen, via: 

(040) 254.40.52.

info@dededance.nl