De VELOO-fietsspecialisten staan op 17 en 18 nov. klaar in Eindhoven, Den Bosch en Boxtel. FOTO: VELOO.
De VELOO-fietsspecialisten staan op 17 en 18 nov. klaar in Eindhoven, Den Bosch en Boxtel. FOTO: VELOO.

Stap op de fiets tijdens het actieweekend bij VELOO

Zakelijk

Iedere dag gezond starten en mooie recreatieve fietstochten maken? Tijdens het actieweekend bij VELOO - op vrij. 17, zat. 18 en (alléén in Den Bosch) zon. 19 nov - is het wel héél aantrekkelijk om op zoek te gaan naar een splinternieuwe fiets. Er gelden namelijk kortingen oplopend tot maar liefst 1.150 euro op de ruime voorraad, direct leverbare fietsen en e-bikes.
Naast profiteren van een voordelige aanschafprijs, is het bij VELOO ook mogelijk om te kiezen voor Fietslease. E-bikes zijn zo al beschikbaar vanaf 48 euro per maand, incl. de kosten van onder meer de verzekering.
Wie tijdens het actieweekend overgaat een e-bike aankoopt, mag daarbij accessoires uitzoeken ter waarde van 300 euro. Met keuze uit luxe fietshelmen, fietstassen, een verzekering of goedgekeurd kettingslot, worden de toekomstige fietstochten veiliger én comfortabeler.  
De VELOO-winkel aan de Balkweg 6 in Den Bosch is dé specialist in e-bikes van het hoogwaardige merk Kalkhoff. Tijdens het actieweekend komt de Kalkhoff testtruck over uit Duitsland, met een uitgebreide selectie e-bikes die klaarstaan om kosteloos en geheel vrijblijvend getest te worden.
De VELOO-fietsspecialisten staan op 17 en 18 nov. klaar in Eindhoven, Den Bosch en Boxtel. De winkel in Den Bosch is ook zondag 19 nov. gopen.