Deelname kost niet-GVAC l50,uro (incl. ongevallenverzekering). Aanmelding voor marathon: conny.terwal@gvac.nl. Voor halve marathon: halvemarathonlopen@gvac.nl. FOTO: PixaBay.
Deelname kost niet-GVAC l50,uro (incl. ongevallenverzekering). Aanmelding voor marathon: conny.terwal@gvac.nl. Voor halve marathon: halvemarathonlopen@gvac.nl. FOTO: PixaBay.

Voorbereiding start (halve) marathon voorjaar 2024

Sport

Ter voorbereiding op de marathon van Rotterdam, Enschede, Zeeuws Vlaanderen en Two Rivers, en de halve marathons van Sint Anthonis, Stevensloop, Venloop en Kempenrun en (halve) marathons rond deze datum, wordt er weer door de GVAC-recreanten getraind onder begeleiding van enthousiaste begeleiders. 

VELDHOVEN - De voorbereiding voor de (halve) marathon begint op zaterdag 30 december. Iedereen (GVAC-lid) kan met de voorbereiding van de (halve) marathon meedoen mits aan de volgende voorwaarden voldaan wordt:
- Deelnemer moet gemakkelijk bij de halve marathon min. 12 km en bij de hele marathon 21 km aan een stuk kunnen lopen vanaf de start van de 1e voorbereidingsloop én blessurevrij zijn.
- Het tempo dat hij/zij moet kunnen lopen is min. 9,8 km per uur gedurende alle afstanden (van 22 t/m 35 km) bij de marathon.
- Het tempo dat hij/zij moet kunnen lopen is min. 8,6 km per uur gedurende alle afstanden (van 12 t/m 20 km) bij de halve marathon.

Maandag 27 november wordt om 19.30 uur in de kantine van GVAC een informatieavond gehouden. Zowel de ervaren als onervaren deelnemers zijn dan welkom.

Op deze avond zal gastspreker Dennis de Freytas van Lopers Company Eindhoven aanwezig zijn met advies over schoenen en kleding. Ook kan er belangrijke informatie en trainingsadvies worden gegeven. Tijdens de voorbereidingslopen zullen de begeleiders de prestaties volgen en zo nodig deelnemers ook adviseren. De voorbereidingslopen worden altijd op zaterdagochtend gelopen. Na afloop is er gelegenheid om te douchen en kan er ook, tegen betaling, een kopje koffie/thee in de kantine gedronken worden. Wil men aan deze voorbereidingslopen deelnemen, dan moet men zich uiterlijk zaterdag 23 december per email aanmelden bij onderstaande contactpersonen.

De deelnamekosten voor niet-GVAC leden bedragen € 50,– (inclusief ongevallenverzekering).

Organisatie en contactpersoon aanmelding voor de ( halve ) marathon:

Marathon: Conny Terwal via email : conny.terwal@gvac.nl

Halve marathon: Frans Schellekens via email: halvemarathonlopen@gvac.nl