Haltes buslijn 15 moeten terug

Haltes buslijn 15 moeten terug

  Zonder foto

SP Veldhoven springt in de bres voor bewoners van d'Ekker, Merefelt en Abdijduinen. De lokale fractie heeft opnieuw een brief gestuurd aan burgemeester en wethouders van de gemeente Veldhoven. En weer over de haltes van buslijn 15.

VELDHOVEN - In de brief aan B&W van de gemeente Veldhoven refereert SP Veldhoven aan een afgelopen winter gehouden enquête onder de bewoners van D'ekker, Merefelt en de Abdijtuinen. Die ging over de verdwenen haltes van buslijn 15 op de Burgemeester Van Hoofflaan en vooral de Abdijlaan. Resultaat: z’n 600 reacties van bezorgde burgers die hun bushaltes missen en terug willen zien! Deze reacties zijn vervolgens B&W van de gemeente Veldhoven digitaal aangeboden, als gevolg van de Corona. Naar aanleiding daarvan is de gemeente in gesprek gegaan met de bedoelde inwoners en heeft vervolgens enkele opties voorgesteld. Deze zijn evenwel allerminst bevredigend voor de bewoners van Merefelt en de Abdijtuinen.

En daarom klimt SP Veldhoven weer in de pen en stuurt B&W van de gemeente Veldhoven opnieuw een brief. Daarin verzoekt de politieke fractie het Veldhovense college van B&W nogmaals kritisch te kijken naar de bedoelde problematiek en om opnieuw in gesprek te gaan met omwonenden en SP Veldhoven. Met als doel: Haltes buslijn 15 moeten terug!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden