Maurice Verdaat: "Ik nodig iedereen uit kennis te komen maken met ons aanbod van nieuwe en gebruikte fietsen en elektrische scooters."
Maurice Verdaat: "Ik nodig iedereen uit kennis te komen maken met ons aanbod van nieuwe en gebruikte fietsen en elektrische scooters." (Foto: )

Kwaliteit en eerlijkheid hoog in het vaandel van VMG Fietshuis

  Zakelijk

Terzake

Ruim 40 jaar (vanaf 1978) is Verdaat een bekende in de regio en de mobiliteit! Succesvol als autodealer èn succesvol in de tweewielerbranche!

VELDHOVEN - Maurice Verdaat is met VMG Fietshuis en 2 vestigingen, een in Veldhoven en een in Eindhoven, alweer 10 jaar actief in de tweewielerbranche! Dit met de verkoop en onderhoudsservice van stads – en elektrische fietsen van toonaangevende merken. Naast het eigen label van VMG fietsen is VMG Fietshuis ook dealer van het Duitse topmerk Kalkhoff evenzo van de Nederlandse kwaliteitsmerken Sparta, Batavus, Qwic, Haibike, Lapierre en Freebike en Loeki.

E Scooters

Per 1 maart is het aanbod elektrische mobiliteit uitgebreid en introduceert VMG Fietshuis ook de E Scooters met Boschmotor. Leverbaar in 4 uitvoeringen, beschikken deze over de nieuwste direct drive 3000 watt Bosch achterwiel motor met een uitneembare accu van het li-ion type die is voorzien van hoogwaardige batterijcellen. Er zijn zelfs modellen leverbaar met 2 accu’s voor een extra actie radius. De Scooters beschikken over een achteruitversnelling voor het inparkeren en zijn leverbaar in 25 km/h of 45 km/h uitvoering.
Ook voor ondernemers is het zelfs voordelig om een van de VMG Elektrische Scooters aan te schaffen. Omdat deze zijn voorzien van een li-ion accu, kunnen ondernemers namelijk subsidie aanvragen via de Milieu investeringsaftrek (Mia).
Steeds meer mensen stappen over naar elektrisch aangedreven voertuigen, onder andere op een e-bike of een elektrisch aangedreven E Scooter! Dit vervoer is razend populair om van A naar B te komen.

Duidelijk en eerlijk

"Wij zijn een full-service tweewielerbedrijf met kwaliteit en eerlijkheid hoog in het vaandel. We geven een duidelijk en eerlijk advies en mocht er iets zijn dan staat onze deur altijd open", aldus Maurice Verdaat die terecht trots is op zijn 2 VMG Fietshuizen in Veldhoven en Eindhoven.

VMG Fietshuis,

Heemweg 2 in Veldhoven èn
Bisschop Bekkerslaan 6 in Eindhoven.
T. (040) 255.85.40.
E. info@vmgfietshuis.nl
W. www.vmgfietshuis.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden