Docente Diana Box: "Type Talent levert maatwerk, afgestemd op de behoefte van de cursist." FOTO: Type Talent.
Docente Diana Box: "Type Talent levert maatwerk, afgestemd op de behoefte van de cursist." FOTO: Type Talent. (Foto: )

Heel Veldhoven kan leren typen dankzij Type Talent

  Zakelijk

Dankzij Type Talent kan heel Veldhoven leren (blind) typen én tekstverwerken. Jongeren, ouderen, zonder of met dyslexie of een andere leerstoornis... "Door het programma waarmee Type Talent werkt, wordt namelijk maatwerk geleverd, afgestemd op de behoefte van de cursist", aldus Diana Box.

VELDHOVEN - Anno 2020 is de computer niet meer weg te denken; de pen is grotendeels vervangen door het toetsenbord. Werkstukken... Boekverslagen... E-mails... Scripties... Alles dient tegenwoordig digitaal aangeleverd te worden. Kunnen typen, zeker blind, is daarom niet alleen handig, maar ook bijzonder praktisch.
Type Talent geeft alleen klassikale cursussen (12 lessen). Bewust! Goed leren typen kan alleen met de juiste werkhouding en vingerzetting. En doordat de cursist elke 2 weken naar de les komt, is dat de bekende stok achter de deur.

De cursussen van Type Talent zijn geschikt voor jong en oud. Vaak schamen ouderen zich en durven er niet meer aan te beginnen. Die schaamte is onterecht; de computer deed pas later zijn intrede.

Type Talent start woensdag 11 maart met nieuwe cursussen in 't Tweespan te Veldhoven. Gebruik bij aanmelding de kortingscode 'Veldhoven'.

Meer info of aanmelden: www.typetalent.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden