Keurslagerij Laureijs komt maandag 2 maart in handen van nieuwe eigenaar Martijn Truijen. Na bijna 40 jaar neemt Iet  Laureijs afscheid. FOTO: Keurslagerij Laurijs.
Keurslagerij Laureijs komt maandag 2 maart in handen van nieuwe eigenaar Martijn Truijen. Na bijna 40 jaar neemt Iet Laureijs afscheid. FOTO: Keurslagerij Laurijs. (Foto: )

Succesvolle overname van De Vershof in Kromstraat

  Zakelijk

Keurslagerij Laureijs, zo'n 40 jaar een begrip in Veldhoven, komt maandag 2 maart in handen van nieuwe eigenaar Martijn Truijen. Iet Laureijs neemt deze maand afscheid en draagt haar bloeiende bedrijf met een gerust hart aan hem over.

VELDHOVEN - Iet Laureijs: "Mijn man Kees en ik begonnen de slagerij in 1981 in de Kromstraat. Een 'papa-en-mama-zaakje' waar precies 8 klanten in pasten." Dit zaakje is echter al snel een succesvolle onderneming en viert binnenkort het 40 -arig jubileum. Een bedrijf waar klanten al 40 jaar komen en medewerkers 15, 19 en zelfs 25 jaar blijven. Ietje inmiddels 65 en toe aan een stapje terug. Vorig jaar ging ze dan ook op zoek naar een kandidaat om het bedrijf over te nemen. Eerste voorwaarde: een eerlijke ondernemer met hart voor 'haar' medewerkers en klanten. En dat werd, meteen, Martijn. Hij verheugt op het persoonlijke contact met medewerkers en klanten: "Ik geloof in de tijd nemen en persoonlijke aandacht bieden."
Zaterdag 29 februari is de laatste werkdag van Iet Laureijs. Klanten die haar dag willen zeggen en de nieuwe eigenaar willen ontmoeten zijn welkom van 14.30 tot 16.30 uur in de Vershof aan de Kromstraat. Iet is na de overname niet meteen verdwenen; ze maakt eerst Martijn nog wegwijs.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden