Probeer eens een filosofisch gesprek!

  Zakelijk

Ik ben dit jaar begonnen met mijn filosofische gesprekspraktijk. Bij mij kun je terecht als je bijvoorbeeld dit herkent: Pak ik het wel goed aan? Ik zit helemaal vast. Wat wil ik nou eigenlijk? Het lukt me steeds maar niet. Ik blijf maar piekeren.

Zo werkt het

Een filosofische gesprekspartner stelt neutrale vragen. Die maken je duidelijk hoe je denkt en waar je vastloopt in dat denken. Je wisselt van perspectief en zo wordt helder wat je vindt en denkt. Het gaat daarbij niet om het verleden. Maar om wat nu je mening, oordeel of redenering is.

Het resultaat? Een ander inzicht. Dat lucht op en geeft ruimte. Je kunt daarna zelfstandig verder. Omdat je wijzer bent geworden. Niet voor een moment, of voor een dag. Maar blijvend. Die wijsheid hoort vanaf nu bij jou.

Je komt voor één gesprek. En bepaalt na ieder gesprek zelf of je er nog één wil. Een gesprek duurt 45 minuten en kost 45 euro.

Eerste halfuur gratis!

Wil je een keer kennismaken en ervaren wat een filosofisch gesprek is? Dan ben je van harte welkom voor een probeer-gesprek van een halfuur. Bel of mail me gerust om een afspraak te maken. Of als je eerst meer wilt weten.

Trees Sauer, gecertificeerd filosofisch gesprekspartner
Veldhoven

tel: 06-40414483

email: tjmsauer@kpnmail.nl

www.filosofisch-gesprek.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden