Het pand is te vinden aan de Gestelsestraat 59, Waalre.
Het pand is te vinden aan de Gestelsestraat 59, Waalre. (Foto: )

Comfortabel wonen? Schakel een professional in

  Zakelijk

Verhuizen, een huis verbouwen of een nieuw huis kopen; je doet dit hooguit een paar keer in je leven. Een spannende tijd breekt aan waarin je plannen maakt en je je een voorstelling probeert te maken van je nieuwe thuis. Maar voor de meesten brengt het ook een flinke dosis keuzestress met zich mee, want er moeten in korte tijd veel belangrijke beslissingen worden genomen.

REGIO - Inspiratiebronnen zijn er tegenwoordig volop in de vorm van woonprogramma's op tv of interieurfoto's op internet. Maar hoe kies je daaruit datgene waar jij je voor langere tijd prettig bij voelt? Iets wat niet alleen mooi is, maar ook naadloos aansluit op jouw behoeften? Dat blijkt vaak minder makkelijk dan het lijkt.

Laat je hierbij helpen door een professional van Profita. Profita ontvangt je graag in de moderne showroom voor een ongedwongen gesprek over je persoonlijke woonwensen. De stylisten spreken alle ideeën rustig met je door en komen met een doordachte aanpak. Zo hoef je niet bang te zijn om een verkeerde aankoop te doen en kun je straks ontspannen genieten van het eindresultaat.

Benieuwd naar hoe dat wordt gedaan?

De vakmensen van Profita hebben allemaal jarenlange praktijkervaring en zijn bovendien op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zo kun je ervan uitgaan dat je altijd kiest voor kwaliteit.

Profita komt dagelijks een scala aan verschillende smaken, voorkeuren en wensen tegen. Juist omdat er zoveel mogelijk is, wordt aangeraden om gewoon eens binnen te stappen. De professionals maken graag tijd voor je vrij om je woonwensen om te toveren tot een persoonlijke inrichting om trots op te zijn.

Meer informatie op de website

Benieuwd naar de collecties?

www.profita.nl

Direct een afspraak maken?

www.profita.nl/advies

Meer berichten