De Battle Box van David Lloyd moet vooral plezier geven. FOTO: David Lloyd
De Battle Box van David Lloyd moet vooral plezier geven. FOTO: David Lloyd (Foto: )

Ook outdoor fitness bij David Lloyd

  Zakelijk

David Lloyd, de meest complete sportclub van de regio, heeft een eigen outdoor trainingsconcept ontwikkeld: Battle Box. Hiermee biedt de sportclub we de leden een fun outdoor fitness ervaring.

VELDHOVEN - Binnen de fitnessbranche is de trend van outdoor fitness al langer gaande. Dit is bijvoorbeeld terug te zien in het aantal obstacle runs die er georganiseerd worden in de regio. Tijdens zo'n run beleven de deelnemers veel plezier aan klimmen, rennen, kruipen en tillen. De Battle Box van David Lloyd biedt hetzelfde plezier.

Er zijn 4 soorten lessen ontwikkeld:
1. Warrior: deze training is gebasseerd op alle uitdagingen, bewegingen en methoden die worden gebruikt in de obstacle runs. Deze training geeft een alround fitheid.
2. Athletic: wie deelneemt aan deze training zal zien dat er een atleet in hem/haar schuilt. Snelheid, kracht, versnelling, coördinatie en conditie worden ontwikkeld.
3. Strong: of het nu gaat om tillen, dragen of klimmen, deze training motiveert om er nog een extra schepje bovenop te doen.
4. Play: voor ouders en kinderen vanaf 8 jaar oud. Tijdens deze training gaat het natuurlijk om plezier hebben, maar ook om evenwicht, coördinatie, reactietijd en functionele fitheid.

Woensdag 26 juni wordt de Battle Box op een feestelijke wijze in gebruik genomen. Meer op www.davidlloyd.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden