Visbijkim Veldhoven doet mee aan de Nationale Haringtest. FOTO: Pixabay.
Visbijkim Veldhoven doet mee aan de Nationale Haringtest. FOTO: Pixabay. (Foto: )

Visbijkim gaat voor titel 'Beste haring'

  Zakelijk

De 2e editie van de landelijke wedstrijd genaamd Nationale Haringtest is gestart. Ook Visbijkim Veldhoven doet mee. "Met deze wedstrijd hopen wij de titel 'Beste haring" te winnen en daarvoor is de hulp van onze klanten bij nodig. Door de beoordelingen van onze haring door onze klanten, maken wij kans op de provincietitel!", aldus Visbijkim.

VELDHOVEN - Doel van de wedstrijd is om de haring èn de visspecialisten in Nederland met hun kennis en ambacht, onder de aandacht te brengen. "Voor de consument is het leuk dat zij eens een beoordeling kunnen geven op een product dat ze regelmatig bij ons kopen. Daarnaast kunnen wij hiermee onszelf weer eens lokaal op de kaart zetten als het gaat om ons vakmanschap en de kennis over vis. Klanten kunnen bij ons altijd terecht voor een persoonlijk advies als het gaat het om onze visproducten en de bereidingswijzen. Om deze reden doen wij ook mee aan deze wedstrijd en hopen de titel te winnen", aldus Visbijkim.
Nog tot zondag 30 juni kunnen klanten online de haring beoordelen. Begin juli worden de provinciefinalisten bekendgemaakt. De 2e ronde start medio augustus. Per provincie plaatsen maximaal 6 winkels of wagens zich voor de 2e ronde. De provinciewinnaars worden bekend gemaakt op een groot slotevent in oktober.

www.nationaleharingtest.nl

Meer berichten