De 20-jarige Davy Louwers staat - letterlijk en figuurlijk - voor eten met gemak.
De 20-jarige Davy Louwers staat - letterlijk en figuurlijk - voor eten met gemak. (Foto: )

Het gemak van de 20-jarige Davy Louwers

  Zakelijk

Van de redactie.

'Eten met gemak' van de uit Veldhoven afkomstige Davy Louwers groeit als kool. Sinds mei bezorgt hij namelijk ook maaltijden in Bergeijk, Bladel, Eersel, Goile, Hilvarenbeek, Oirschot, Reusel-De Mieren, Valkenswaard en - natuurlijk - in Veldhoven. "Ik sta voor zowel jong als oud dagelijks klaar om ze te kunnen voorzien in verse maaltijden aan huis", aldus een trotse Louwers.

VELDHOVEN - Amper 20 jaar oud, heeft Davy Louwers altijd de wens gehad om een eigen bedrijf te hebben. Als hij in contact komt met 'Eten met gemak' vindt hij tijd om zijn droom te verwezenlijken. Het is de start van een eigen onderneming waarbij persoonlijk contact en een goede service hoog in het vaandel staan. "Eerder heb ik bij een slager gewerkt, waar ik voor het eerst heb kennisgemaakt met verse maaltijden aan huis. Daar heb ik al gemerkt dat het bij veel mensen het vaak aan tijd en mogelijkheden ontbreekt om gezond en lekker te kunnen eten", aldus Louwers.

Handig

De klanten in de regio Veldhoven krijgen via de maaltijdservice van Eten met gemak elke week verse gekoelde maaltijden persoonlijk aan huis bezorgd. Zij hebben de keuze uit een wekelijks variërend en uitgebreid assortiment aan gerechten en kunnen de maaltijden aanvullen met een soepje, toetje of ander bijgerecht. "Erg handig als het even niet lukt om zelfstandig een maaltijd te bereiden. Ook voor klanten met een dieet zoals zoutarm, glutenvrij enzovoort, zijn onze gerechten een uitkomst", vervolgt Louwers.

Zelf samenstellen

Naast het unieke van de 20-jarige leeftijd van de ondernemer, is het gemak waarmee de klant een maaltijd naar eigen wens kan samenstellen eveneens uniek. "Zo bepaalt de klant dagelijks zelf wat hij of zij wil eten", vertelt Louwers.
De maaltijdservice is beschikbaar voor iedereen die vers, lekker en gevarieerd wil eten. Een maaltijd bestellen gaat overigens heel eenvoudig en is snel geregeld.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden