De organisatie van de Winkelier van het Jaar-verkiezing is haar zoektocht gestart naar de beste lokale winkeliers van Nederland. Ook in de Kromstraat in Veldhoven. FOTO:  Bert Jansen.
De organisatie van de Winkelier van het Jaar-verkiezing is haar zoektocht gestart naar de beste lokale winkeliers van Nederland. Ook in de Kromstraat in Veldhoven. FOTO: Bert Jansen. (Foto: )

Veldhovense winkeliers die in de spotlights willen staan

  Zakelijk

Van de redactie

De organisatie van de Winkelier van het Jaar-verkiezing is haar zoektocht gestart naar de beste lokale winkeliers van Nederland. Een winkelier die zich ondanks het onrustige retaillandschap staande weet te houden door altijd de beste service, prijs en kwaliteit te leveren. De winkel waar lokale inwoners bewust naartoe gaan omdat ze deze winkelier hun klandizie gunnen. Winkeliers in de gemeente Veldhoven die kans willen maken op de titel van Winkelier van het Jaar kunnen zich vanaf nu gratis aanmelden via de onderstaande website.

VELDHOVEN - De Winkelier van het Jaar-verkiezing is enkel voor lokale winkeliers, grote retailketens zijn uitgesloten van deelname. Een bewuste keuze, aldus Niels Groot van VOTE company, die de verkiezing organiseert: "In tegenstelling tot andere retailverkiezingen kiezen wij heel bewust voor de lokale ondernemer. Het zijn namelijk de lokale winkeliers die sfeer en authenticiteit aan een gemeente geven. En juist deze ondernemers, die het hardst moeten werken om zich staande te houden, krijgen niet de aandacht die ze verdienen. Dit bracht ons op het idee om deze verkiezing speciaal voor hen in het leven te roepen. Dit is de 1e stap samen met winkeliers om zo gezamenlijk consumenten bewuster te maken van het winkelaanbod in hun eigen gemeente."

Deadline aanmelden

Winkeliers in Veldhoven hebben tot zondag 23 juni de tijd om hun winkel gratis aan te melden voor de verkiezing. Na die datum krijgen consumenten tot dinsdag 2 juli de kans om te stemmen op hun favoriete winkelier in een van de 13 categorieën. Kent u die winkelier of bent u een winkelier die het verdient in de spotlights te staan? Meld uw winkel aan en maak kans op de titel in de gemeente Veldhoven of wordt verkozen tot winnaar van de provincie Brabant of zelfs van heel Nederland.

www.winkelierverkiezing.nl

 

Meer berichten