Foto:

'Twice as Nice' is verhuisd naar Kromstraat, nr. 5

  Zakelijk

VELDHOVEN - De gezellige cadeauwinkel 'Twice as Nice', is sinds februari 2015 gevestigd in de kromstraat.

"Kom gerust een keer gezellig snuffelen er is zoveel te zien, je raakt niet uitgekeken! Maar na 3 jaar zijn wij uit ons jasje gegroeid en werd het tijd om te verhuizen naar een grotere locatie, natuurlijk wel in onze vertrouwde Kromstraat."
Het assortiment van 'Twice as Nice' is zeer uitgebreid en uiteenlopend, van seizoensartikelen, wenskaarten, snoep, breiwol, cadeauartikelen tot woonaccessoires, sierraden en hebbedingetjes. Kortom voor iedereen, groot en klein, voor elk wat wils. "Zowel de spullen als onze prijzen zijn erg leuk!"
Door de constant wisselende collectie is de winkel van 'Twice as Nice' steeds verrassend anders. Er zal met de collectie rekening worden gehouden met actuele items. Zo is de winkel nu volop ingericht met leuke betaalbare kerstartikelen. "Wij begroeten u graag in onze geheel vernieuwde en verrassende winkel."
Dus... Wie een leuk cadeautje zoekt, die zal daarin zeker met succes slagen in de gezellige cadeauwinkel 'Twice as Nice' in de Kromstraat, de gezellige winkelstraat van Veldhoven.

Twice as nice,
Kromstraat 5,
Veldhoven,
(040) 298.86.00.

Meer berichten