Van links naar rechts: Rianne van der Ven, assistente; huisarts Nikol Snoeren en Sanne Cupido, assistente. FOTO: Prometheus.
Van links naar rechts: Rianne van der Ven, assistente; huisarts Nikol Snoeren en Sanne Cupido, assistente. FOTO: Prometheus.

Nieuwe huisartsenpraktijk in Veldhoven: Prometheus

Zakelijk

Aan de Provincialeweg 80 in Veldhoven opent maandag 13 maart in Veldhoven een nieuwe huisartsenpraktijk. Huisarts Nikol Snoeren gaat samen met assistentes Sanne Cupido en Rianne van der Ven wat doen aan het huisartsentekort in snelgroeiend Veldhoven. De 3 collega’s werken eerder al intensief met elkaar samen in een andere praktijk in Veldhoven. Door een onverwachte dreigende schaalvergroting is beslist samen de sprong naar een nieuwe kleinere praktijk te maken.

VELDHOVEN - Huisarts Nikol Snoeren: ”Wij vinden een goed contact met de patiënten en toegankelijkheid van ons werk, alle drie erg belangrijk”.
Sanne en Rianne zijn het daar roerend mee eens: ”Wij willen dicht bij de mensen ons werk doen, waarbij persoonlijke aandacht voorop staat”.

Plaats voor een nieuwe praktijk is er in Veldhoven zeker. Een recent onderzoek wees uit, dat er in Veldhoven in de toekomst nog zeker 5 of 6 huisartsen meer nodig zijn, dan er nu zijn. Dit zeker ook gezien de toenemende rol van de huisarts in de landelijke plannen voor de gezondheidszorg.

Maandag 13 maart opent de praktijk en kunnen patiënten zich inschrijven. Zie huisartsenpraktijkprometheus.nl of bel (040) 321.00.00.