Het team van het Genneper Afscheidshuis.
Het team van het Genneper Afscheidshuis.

Nieuwe afscheidsmogelijkheden in het Genneper Afscheidshuis

Zakelijk

Het Genneper Afscheidshuis houdt op 1 en 2 oktober van 11.00 tot 16.00 uur open dagen in haar compleet vernieuwde uitvaartcentrum. 

EINDHOVEN - “Dit afscheidshuis laat zien dat afscheid nemen ook anders kan.” aldus Gert-Jan Hendrikx, zorg en hospitality manager. “In ons afscheidshuis is alles mogelijk. Je mag je hier ‘thuis voelen’.”

Onder één dak

Alles is mogelijk in het Genneper Afscheidshuis. Zowel de verzorging van de overledene, de opbaring, het afscheid, als ook het samenzijn na de uitvaart vinden plaats onder één dak. Gert-Jan Hendrikx, vertelt: „We bieden ruimte voor wat ruimte vraagt. Wat belangrijk is vertellen de mensen mij, maar ik hoef natuurlijk niet alles te weten. Daarbij vinden we het belangrijk dat je op je gemak bent bij ons, dat het voelt zoals thuis en er geen tijdsdruk is. Gastvrijheid is dan ook een belangrijke waarde.” 

Het uitvaartcentrum beschikt over sfeervolle rouwkamers die gebruikt kunnen worden als 24-uurs familiekamer, waar je ongeacht de dag of het tijdstip, bij je dierbare kunt zijn. In de prachtige ceremonieruimte en tuinkamer is iedere vorm van afscheid nemen mogelijk: in kleine kring intiem samenzijn, informeel waarbij de nadruk ligt op het vieren van het leven of een traditionele invulling.

Een uitvaart die past bij hoe iemand zijn leven heeft geleefd. Voor elke uitvaart wordt een dagdeel gereserveerd en gedurende die tijd behoort het gebouw de nabestaanden en hun gezelschap toe. “We merken dat er veel vragen zijn over onze dienstverlening. Mensen zijn vaak nieuwsgierig naar wat mogelijk is. Hoe gaat het precies als een dierbare komt te overlijden. Met deze open dagen geven we belangstellenden een kijkje achter de schermen en vertellen we meer over de mogelijkheden rondom een afscheid. Wij vinden het daarom belangrijk om goed de wensen te bespreken, zodat het afscheid echt past bij wie de dierbare was.”

Bezoekers zijn van harte welkom een kijkje te komen nemen op zaterdag 1 of zondag 2 oktober tussen 11.00 en 16.00 uur. Genneper Afscheidshuis , Felix Timmermanslaan 2, Eindhoven.

genneperafscheidshuis.nl

Meer informatie vind je op de website www..

BEDRIJVIG