De TOM Group heeft een nieuw warehouse op Rootven 29 in Bladel geopend. FOTO: TOM
De TOM Group heeft een nieuw warehouse op Rootven 29 in Bladel geopend. FOTO: TOM

TOM opent een nieuw warehouse

Zakelijk

De TOM Group heeft het nieuwe warehouse op Rootven 29 in Bladel geopend. Dit 13e warehouse is in samenwerking met Unibouw en Brisck gerealiseerd. Het warehouse beslaat maar liefst 15.000 m2 en is hiermee het grootste warehouse van de onderneming.

VELDHOVEN/BLADEL - Het nieuwe pand van de TOM Group wordt niet enkel voor de opslag van producten ingezet. Er worden naast het magazijn namelijk ook meerdere kantoren opgeleverd. Het warehouse zelf heeft 2 hallen met beide 4 verdiepingen en in totaal 4 laaddocks. Het pand gaat daarnaast dienen als het nieuwe consolidatiecentrum van de TOM Group. Dit centrum wordt gebruikt om producten vanuit verschillende warehouses samen te voegen, alvorens ze naar klanten worden verzonden. Op die manier worden deelleveringen beperkt en gaat de TOM Group in haar geheel efficiënter én duurzamer te werk.

De TOM Group maakt een explosieve groei door. TOM heeft het jaar 2021 afgesloten met een groei van 51% ten opzichte van 2020. De sterkste groei is gerealiseerd in de categorieën huis en tuin, feestartikelen en private label AMIGO. Komend jaar richt de onderneming zich op kwalitatieve groei. Het verbeteren van eigen technologie, logistieke efficientie, assortiment en groei in private label AMIGO staan centraal. Daarnaast is naamsbekendheid een belangrijke pijler.