Anita en Frans Liebregts hebben hun zaak overgedragen en gaan genieten van hun pensioen. FOTO: Chantal Liebregts.
Anita en Frans Liebregts hebben hun zaak overgedragen en gaan genieten van hun pensioen. FOTO: Chantal Liebregts. Foto: Chantal liebregts

Kempisch Ruiterhuis in andere handen

Zakelijk

Na 52 jaar met heel veel plezier Kempisch Ruiterhuis gedraaid te hebben, gaan Anita en Frans Liebregts met pensioen. Per 1 februari jongstleden is de zaak in de Kromstraat overgedragen aan Ralph Slaats. Voor het echtpaar Liebregts het einde van een tijdperk, maar voor het Kempisch Ruiterhuis een nieuw begin.

VELDHOVEN - Anita en Frans Liebregts: “Het was voor ons een hele fijne tijd waarbij we altijd met veel plezier de klanten hebben geholpen. Wij willen alle klanten dan ook bedanken voor het vertrouwen in ons!”
Nadat wij de ruitersportzaak hebben uitgebouwd tot een begrip in de Kromstraat en in de verre omgeving, hebben wij op äfgelopen zaterdag1 februari officieel de sleutel overgedragen aan Ralph Slaats. Ralph en zijn moeder komen al jaren in de winkel en wij zijn er dan ook van overtuigd, dat zij de winkel met veel succes gaan voortzetten. De winkel wordt voortgezet met onze huidige en diverse nieuwe merken op de vertrouwde locatie aan de Kromstraat 26 in Veldhoven.”

En tenslotte zeggen Anita en Frans Liebregts die dubbel en dwars verdiend hebben van hun pensioen te kunnen gaan genieten: “Wij wensen Ralph Slaats heel veel succes met het Kempisch Ruiterhuis!”