Kloksgewijs beginnend links onderin: Jo Lux, Robbert Bleeker, Olaf Janssen en Ger Lux
Kloksgewijs beginnend links onderin: Jo Lux, Robbert Bleeker, Olaf Janssen en Ger Lux (Foto: nvt)

Enig aandeelhouder van Janssen Kerres Automotive.

  Zakelijk

Janssen Automotive B.V. neemt per 11 juni 2021 alle aandelen over van Lux Beheer B.V. (Autobedrijf Kerres) waarmee Janssen enig aandeelhouder wordt van Janssen Kerres Automotive.

Janssen Kerres is in juli 2014 ontstaan door fusering van twee familiebedrijven: autobedrijf Janssen en autobedrijf Kerres. De directie van Autobedrijf Kerres werd gevormd door drie broers. Ger Lux is in 2016 teruggetreden uit de directie van Janssen Kerres, Huub Lux is helaas in 2019 komen te overlijden. De heer Jo Lux is nog actief als Operationeel Directeur binnen Janssen Kerres, per 1 september 2021 zal ook hij aftreden. Deze aandelenovername is dan ook op verzoek van de familie Lux tot stand gekomen.

Janssen Kerres

Met 14 vestigingen is Janssen Kerres is actief van Zuid-Limburg tot en met Oost-Brabant, waarbij het bedrijf officieel dealer is van de automerken, Renault, Dacia, Nissan, Kia, Citroën en Peugeot. Olaf Janssen, Algemeen Directeur van Janssen Kerres Automotive geeft aan: ‘de fusie met autobedrijf Kerres in 2014 heeft een prachtig verzorgingsgebied opgeleverd en wij hebben al die jaren met plezier met de gebroeders Lux de directie van Janssen Kerres gevormd’. De heer Janssen vervolgt: ‘nu Jo Lux ook van zijn pensioen kan gaan genieten, is het een logische stap dat wij de aandelen van de familie Lux overnemen. Uiteraard danken wij de familie Lux voor de jarenlange inzet voor het bedrijf’.

De naam Janssen Kerres zal worden behouden.

Kijk voor meer informatie over Janssen Kerres op www.janssenkerres.nl/nissan of neem contact op via e-mail info@janssenkerres.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden