<p>Marco Brans opende onlangs zijn nieuwe zaak: Dit Zit in Riethoven. Foto: Jurgen van Hoof&nbsp;</p>

Marco Brans opende onlangs zijn nieuwe zaak: Dit Zit in Riethoven. Foto: Jurgen van Hoof 

(Foto: )

Unieke kwaliteitszitmeubelen van Dit Zit in Riethoven

  Zakelijk

Marco Brans en Inge van Zundert openden afgelopen weekend in Riethoven hun nieuwe zaak in zitmeubelen, met de toepasselijke naam 'Dit Zit'. Maar liefst zo'n 70 relaxfauteuils en sta-op-stoelen in alle soorten en maten behoren tot het voorraadassortiment, dat nog flink wordt uitgebreid. Geen standaardstoelen uit Azië of elders, maar enkel kwaliteitsstoelen van Nederlands fabricaat zoals van Gealux, Dat Zit en De Toekomst. Deze laatste is bekend als grootste fabrikant van dit soort fauteuils in ons land.

RIETHOVEN – Ook kent Marco Brans geen ellenlange levertijden: vandaag besteld, overmorgen in huis. Uniek is daarbij de voorraad lederhuiden, waaruit de klant voor zijn stoelbekleding ter plekke een keuze kan maken. Bovendien kan de stoel worden uitgevoerd in de bekende De Ploeg-stoffen. Marco en Inge doen er alles aan om de klant naast een voortreffelijk zitmeubel ook een goed gevoel mee te geven. “Service en garantie, die men van oudsher ook van Jan Hebing gewend was, blijft zoals vroeger”, onderstreept Marco Brans nog eens.

Parkeren is hier ook geen enkel probleem. Voor de winkeldeur is ruimte genoeg en dat is handig voor de geïnteresseerde klanten. "In grote winkelcentra moet je meestal al ver lopen, voordat je de zaak bereikt. Hierna moet men dan ook nog de hele winkel doorsloffen om de afdeling van de stoelen te bereiken. Hier hoeft dat in elk geval niet", zegt Marco Brans. “Zelfs voor minder validen is de korte afstand van auto naar winkel een pluspunt."

“Over enkele weken kan men ook online de stoel naar keuze uitzoeken en samenstellen”, zegt Marco. “Ik ben bezig met het bouwen van een nieuwe website. Straks heeft de klant volop mogelijkheden om de uitvoering, bekleding, hoogte, diepte of voetenbank uit te zoeken”, zegt Marco. Tot het assortiment van ‘Dit Zit’ behoren tevens banken en bijzetfauteuils. Ook eetkamerstoelen en niet te vergeten alle onderhoudsproducten voor de lederen bekleding, zitten in het assortiment.

‘Dit Zit' is te vinden aan de Dorpstraat 15 in Riethoven, het vroegere pand van Jan Hebing zitmeubelen. De openstellingtijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op maandag alleen open op afspraak. Telefonisch is Dit Zit ereikbaar onder nummer (040) 201.31.03. of mobiele via (06) 37.383.909.

De website www.ditzit.nl is al deels in de lucht.

Door Jan van den Dungen

'Service en garantie
blijft zoals
vroeger'

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden