De digitale Open Bedrijven Dag!


<p>Zaterdag 27 maart 2021 openen bedrijven in de regio de Kempen massaal hun digitale deuren, zodat iedereen een kijkje achter de schermen kunt nemen. Vanuit huis. FOTO: Werken inde Kempen.</p>

Zaterdag 27 maart 2021 openen bedrijven in de regio de Kempen massaal hun digitale deuren, zodat iedereen een kijkje achter de schermen kunt nemen. Vanuit huis. FOTO: Werken inde Kempen.

(Foto: )

De digitale Open Bedrijven Dag!

  Zakelijk

Werken in de Kempen organiseert een primeur in Nederland: de digitale Open Bedrijven Dag! Dit Corona-proof evenement zoomt in op het maatschappelijke probleem: hoe kunnen jongeren in deze tijd bewust hun beroepskeuze maken? Zaterdag 27 maart 2021 openen bedrijven in de regio de Kempen massaal hun deuren, zodat iedereen een kijkje achter de schermen kunt nemen. Vanuit huis.

VELDHOVEN - Lieke van Loon, eigenaresse van Werken in de Kempen, maakt zich serieus zorgen om de jeugd. “Op basis waarvan baseren zij vandaag de dag hun beroepskeuze? We moeten laten zien waar we dagelijks mee bezig zijn zodat jongeren bewust kiezen voor een bedrijf of branche.”

Achter de schermen

Tijdens de Digitale Open Bedrijven Dag wil Werken in de Kempen iedereen de kans geven om een kijkje achter de schermen bij een bedrijf te nemen. Via een virtuele tour nemen de 'bezoekers' een kijkje in de werkplaats, de fabriekshal, de kantoren of waar zij op dat moment dan ook nieuwsgierig naar zijn. Die tour blijft een jaar online staan, maar op 27 maart is het tevens mogelijk persoonlijk vragen te stellen aan de baas en de medewerkers.

Beroepskeuze

“Laat één ding duidelijk zijn: wij zijn zélf verantwoordelijk voor de toekomst van onze bedrijven”, zegt Lieke van Loon. “Onze bedrijven schreeuwen om nieuwe aanwas, aangezien de 'babyboomers' de komende jaren massaal gaan afzwaaien. Het is belangrijk dat jongeren bewust kiezen voor een bedrijf of branche. Dus we willen júist nu zien wat er zich achter de deuren van de bedrijven afspeelt. Dat werkproces is namelijk super interessant!”

Kans

Andersom is het voor bedrijven een uitgelezen kans om zichzelf te kunnen laten zien! Simpelweg omdat hier behoefte aan is. En dit jaar dus digitaal! Dat levert enorme voordelen op. Denk aan de online zichtbaarheid. Het bereik. De vindbaarheid. Deze online promotie wordt ondersteund met een grote, veelomvattende offline campagne.

Ook werken aan de toekomst van uw bedrijf? Meedoen aan de Open Bedrijven Dag is keihard ‘ja' zeggen tegen meer zichtbaarheid op de Kempische markt. En: een permanente boost in online zichtbaarheid.

www.openbedrijvendag.nl

Meer door meedoen!

'Onze bedrijven
schreeuwen
om
nieuwe aanwas'

Van de redactie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden