Alle kinderen uit Veldhoven kunnen deelnemen aan de Kinderoptocht door Rommelgat. FOTO: Stock.
Alle kinderen uit Veldhoven kunnen deelnemen aan de Kinderoptocht door Rommelgat. FOTO: Stock. (Foto: )

Carnavalsoptochten in feestend Rommelgat

  Verenigingen

Op verzoek van lezers herhaalt het Veldhovens Weekblad het artikel op de 2 carnavaloptochten die in het weekeinde van zaterdag 22 en zondag 23 februari, door de straten van feestend Rommelgat trekken. De redactie wenst iedereen veel carnavalsleut. Wees voorzichtig en let op de kleintjes.

VELDHOVEN - Op zaterdag 22 februari begint om 13.30 uur de Rommelgatse Kinderoptocht. Die vertrekt op het Kerkplein in d'Ekker; het eindpunt is het Meiveld in het CityCentrum. De route is Burgemeester Van Hoofflaan, Lange Mees, Ligt, Kapelstraat-Zuid, Hagendorenseweg, Kapelstraat-Noord, Heuvelstraat, Geer en Meiveld.

Let wel: Voor deelname aan de kinderoptocht geldt geen inschrijving. Alle kinderen uit heel Veldhoven mogen hieraan meedoen. Natuurlijk moeten ze wel carnavalesk gekleed gaan. De prijsuitreiking vindt plaats in De Schalm. Daarna volgt nog de sleuteloverdracht.

De grote Rommelgatse carnavalsoptocht trekt zondag 23 februari weer door de straten van Veldhoven. Deze start eveneens om 13.30 uur, zij het in Zeelst en eindigt in Veldhoven-Dorp. De route hiervan is Heuvel, Blaarthemseweg, Broekweg, Hoogstraat, Kapelstraat-Noord, Hagendorenseweg, Kapelstraat-Zuid, Ligt, Lange mees, Burgemeester Van Hoofflaan, Lange Kruisweg, Ceciliastraat, De Groes, Abdijtuinen en Pastorielaan.

www.rommelgatdesgonste.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden