Deel van het bekendmakingsaffiche van het jubileumconcert.FOTO: LUF.
Deel van het bekendmakingsaffiche van het jubileumconcert.FOTO: LUF.

Jubileumconcert: ‘Wij komme van Zilst’

Verenigingen

Na een aantal noodgedwongen wijzigingen in de programmering van het jubileumjaar van Harmonie L’Union Fraternelle, is zondag 26 juni 14.00 uur eindelijk de tijd en plaats voor het jubileumconcert ‘Wij komme van Zilst’, in theater de Schalm te Veldhoven. 

VELDHOVEN - Naast de speciale aandacht die tijdens dit jubileumconcert uit zal gaan naar het 150-jarig bestaan van Harmonie L’Union Fraternelle, waarbij de lokale afkomst centraal staat, zullen echt alle onderdelen van de harmonie van zich laten horen. Het samenspeelgroepje, het beginnersorkest, het leerlingenorkest, het harmonie-orkest, de jeugdslagwerkgroepen en de slagwerkgroep. Het wordt dus druk, maar vooral op en top muzikaal! 

Tijdens het jubileumconcert van Harmonie L’Union Fraternelle is er ook nog speciale aandacht voor de jubilarissen. Het betreft het drietal Nol Troost, Hans Kox en Hans Verbaandert, die respectievelijk 60, 50 en 50 jaar lid zijn van de harmonie. 

Na afloop van het uitbundige jubileumconcert, zijn alle Veldhovenaren welkom in ‘t Patronaat om het bestuur van de harmonie en de jubilarissen te feliciteren. 

Kaarten voor het jubileumconcert van Harmonie L’Union Fraternelle kosten 5,50 euro en zijn te bestellen via De Schalm of zijn te koop aan de deur. 

www.lunionfraternelle.nl