Foto:

Veldhoven Cup afgelast door Corona

  Sport

Gewenning treedt op. Maar in dit geval went het niet. Maar ook in dit geval is de te voeren strijd tegen Corona sterker dan die om de Veldhoven Cup... Jammer, maar wees eerlijk, wel zeer begrijpelijk!

VELDHOVEN - Door de stringente maatregelen die in alle hoeken en plaatsen van de samenleving op dit moment gelden om het Corona-virus en de verspreiding ervan te bestrijden, is de strijd om de Veldhoven Cup afgelast. Deze zou anders altijd zeer sportieve krachtmeting van de 4 Veldhovense voetbalclubs zou plaatsvinden op vrijdagavond 21 augustus.

Als alternatief hebben bestuur en afgevaardigden van de 4 Veldhovense voetbalclubs besloten dat zij op die vrijdagavond 21 augustus een wedstrijd spelen op de 2 bekende sportparken. Beide duels beginnen om 19.30 uur. Op sportpark De Korze treden tegen elkaar aan de elftallen van Rood-Wit en UNA 023. En op Sportpark Heikant de elftallen van RKVVO en Marvilde.

Let wel, ook voor deze 2 wedstrijden gelden vanzelfsprekend en natuurlijk de Corona-maatregelen van de KNVB, het RIVM en de overheid.

Binnenkort zullen – na overleg hierover te hebben gehad met de gemeente Veldhoven – de betreffende maatregelen op de websites en social media kenbaar worden gemaakt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden