Tennis- en padelclub Metzpoint ligt in het sportpark aan de Peter Zuidlaan in Veldhoven. FOTO: TPC Metzpoint.
Tennis- en padelclub Metzpoint ligt in het sportpark aan de Peter Zuidlaan in Veldhoven. FOTO: TPC Metzpoint. (Foto: )

Lekker buiten sporten... Omdat het kan, omdat het mag!

  Sport

Padel is een unieke racketsport en heeft iets weg van badminton, tafeltennis, judo, schaken, squash en allerlei teamsporten. Padel wordt gespeeld op een padelbaan van 10×20 meter, met daaromheen wanden van glas en hekwerk, als dubbel, dus 2 tegen 2. In het midden is een net en de puntentelling komt overeen met die van tennis. Om padel goed te spelen moet iemand geduld en snelle reflexen hebben, strategisch kunnen denken, gebruikmaken van de muren en de kracht van de tegenstander en team spirit.

Wat is padel?

Richard de Leeuw.

TPC Metzpoint
telt
8 tennisbanen
en 2 padelbanen

Tennis- en padelclub Metzpoint biedt deze zomer een uitdaging voor iedereen die kennis wil maken met tennis of padel.

VELDHOVEN - Tennis- en padelclub Metzpoint, gelegen in het sportpark aan de Peter Zuidlaan in Veldhoven, biedt tennis en/of padel voor iedereen die tijdens de zomer wil tennissen of padellen, zoals voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. TPC Metzpoint beschikt daarvoor over 8 tennisbanen en 2 padelbanen die alle verlicht kunnen worden

Goede oplossing

Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen, zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge. Door de Corona-maatregelen kunnen momenteel (nog) niet alle sporten worden beoefend en kan juist de Zomer Challenge een uiterst goede oplossing zijn voor veel sporters!

Ook kinderen

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van 4 maanden in de maanden juni, juli, augustus en september waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen of padellen wanneer het hen uitkomt. De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of voor kinderen die het tennissen of padellen willen ontdekken.

Kosten

Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven of met teamgenoten. De kosten van dit abonnement bedragen 35,00 euro voor senioren en 17,50 euro voor jeugd tot en met 17 jaar. Eén proefles tennis of padel is bij de prijs inbegrepen. Op de onderstaande website van TPC Metzpoint is meer informatie over de Zomer Challenge te vinden. Via de website zich aanmelden is ook mogelijk..

https://metzpoint.knltb.site/zomerchallenge

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden